Tia, mlada pjevačka zvijezda u usponu, predstavlja nam novi singl To nismo mi
Tia, mlada pjevačka zvijezda u usponu, predstavlja nam novi singl To nismo mi

Tia, mlada pjevačka zvijezda u usponu,
predstavlja nam novi singl To nismo mi

Tia, mlada pjevačka zvijezda u usponu predstavlja svoj novi singl, senzualnu poslasticu To nismo mi s kojim se pridružuje četvrtom izdanju nagradom Porin nagrađenog projekta Femme nouvelle.

“Pjesma To nismo mi govori o emocionalnom putovanju kroz koje vjerujem da je svatko od nas bar jednom prošao. Izražava osjećaj gubitka identiteta u situaciji ili odnosu, ovisno o vlastitoj interpretaciji, koja se mijenja i postaje strana. Ja bih rekla da pjesma potiče na refleksiju o vlastitoj autentičnosti, izražavanju istinskih osjećaja i suočavanju s promjenama koje se javljaju u raznim situacijama. Često pokušavamo zadržati dah i održati „nešto“ živim, ali suočavamo se s poljima koja su slomljena. ‘To nismo mi’ nas poziva da se otvorimo svojim istinskim osjećajima, da ne zanemarimo svoj glas te da je važno suočiti se s promjenama i izgubljenosti koju možemo osjetiti u raznim trenutcima”, otkrila je Tia.

Na pjesmi su uz Tiju radili Vlaho Arbulić i Mihovil Šoštarić – Lockroom, a kako kaže “rad u studiju na ovoj pjesmi je bio tako gladak. Nevjerojatno kako se pjesma jednostavno uklopila od samog početka, kao da je već postojala u zraku.”

“Pjesma je vrlo topla i vjerujem da će svima postati bliska. Senzualnost se izražava kroz nježne melodijske linije i emotivan tekst. Svaki ton, svaki izgovoreni stih nosi sa sobom toplinu. Kroz njen zvuk i riječi, To nismo mi postaje naša vlastita priča te ju ostavljam na vašu interpretaciju”, otkrila je Tia.

Neodoljiv prateći video spot potpisuje dobitnik nagrade Porin Benjamin Strike:

“Želja nam je bila snimiti sanjivi, senzualni spot, pomalo magičnog, nerealnog karaktera, koji u isto vrijeme izgleda i retro i moderno, baš kao i sama pjesma. Sandro Sklepić napravio je izvanserijski light, a poigrali smo se i zanimljivim pokretima kamere. Ja i Tia smo kliknuli na prvu, imali smo istu viziju što se vizuala pjesme tiče pa je snimanje i edit videa prošao u potpunosti bezbolno. Ja sam zaljubljen u ovaj spot, a nadam se da će se u njega zaljubiti i svi koji ga pogledaju.  Nadam se da je ovo tek prva u nizu mojih i Tijinih suradnji”, rekao je Benjamin.

“Imala sam predivan tim iza sebe, puno zabave i kreative na jednom mjestu. Željeli smo prenijeti onaj bajkoviti i magičan osjećaj koji se osjeća u pjesmi, i mislim da smo uspjeli u tome. Svaki kadar, svaka scena, bila je pažljivo osmišljena i režirana kako bi donijela taj osjećaj čarolije na ekran. Osjećam da nismo mogli napraviti bolji spot za ovu pjesmu. Taj proces snimanja bio je zaista trenutak koji ću pamtiti, i presretna sam se što ćemo zajedno podijeliti tu čaroliju s publikom”, o spotu je izjavila Tia.

Pjesma To nismo mi dostupna je na svim streaming platformama.

Pjesma To nismo mi pridružuje se četvrtom izdanju nagradom Poring nagrađenog projekta Femme nouvelle koji potiče ženbsko kantautorstvo, a u sklopu kojeg će Tia nastupiti u Vintage Industrial Baru 8. lipnja:

“Ovaj projekt ne samo da promiče umjetnost, već i potiče žensko jedinstvo i osnaživanje. Smatram da podrška mladim izvođačicama nije samo ulaganje u njihovu budućnost, već je i ulaganje u stvaranje inkluzivne, ravnopravne i inspirativne glazbene scene. Biti dio ovog projekta znači biti dio pokreta koji mijenja stereotipe i ruši prepreke s kojima se žene suočavaju u industriji. Okupljanje ženskih glazbenica stvara siguran prostor u kojem se njihovi glasovi čuju, njihova umjetnost cijeni i njihovi snovi podržavaju”, o sudjelovanju na projektu Femme nouvelle izjavila je Tia.

Foto: Benjamin Strike

Učitati još
Zatvori