Sunčani vikend proveli smo u Rovinju, a naš suputnik bio je DS 3
Sunčani vikend proveli smo u Rovinju, a naš suputnik bio je DS 3

Sunčani vikend proveli smo u Rovinju, a
naš suputnik bio je DS 3

Napokon možemo reći kako nam je ljeto pred vratima. Nakon dužeg perioda kišnog i tmurnog vremena, došlo je sunce, a mi smo ga jedva dočekali. Prvi sunčani vikend nakon tjedana kiše odveo nas je u Rovinj. Ovo je grad kojem se uvijek rado vraćamo, a svaki put uživamo kada ga posjetimo. Ovoga puta na našoj avanturi u Istri imale smo priliku provozati DS 3 automobil, a kako nam se dojmio donosimo u nastavku.

Suvremen dizajn

Ono što nas je na prvu osvojilo je dizajn. Novi DS 3 prati sva vaša putovanja elegancijom i karakterom, a osim izvanrednog interijera i eksterijera ovaj automobil karakterizira i udobnost. S obzirom na to da je napokon krenulo ljepše vrijeme većina ljudi zaputit će se u ljepše krajeve. Tako smo i mi krenuli u našu avanturu prema Rovinju i malo je reći da su nas dočekali poveći zastoji na autocesti, no interijer DS 3 nam je kroz cijelo putovanje pružio udobnu i ugodnu atmosferu.

Pažljivo izrađena, unutrašnjost novog DS 3 kombinira vrhunske materijale, tehnološku eleganciju i pažnju posvećenu detaljima, prožetu karakterom i modernošću. Plemenitost materijala, izvrsnost francuske izrade i sklad linija daju život interijerima jedinstvenim presvlakama.

Pametne značajke

S obzirom na to da smo upali u poveću gužvu, ono što nas je oduševilo bila je masaža prednjih sjedala. Nakon provedenih par sati u sjedećem položaju u automobilu, svakako dobro dođe upaliti masažu sjedala koja dodatno povećava komfor vožnje. Značajka koja nam je također uvelike olakšala vožnju je DS IRIS SYSTEM informacijska ploča koja je intuitivna i u potpunosti prilagodljiva vozačevim potrebama. Ona uključuje osobnog asistenta na zaslonu osjetljivom na dodir, a isto tako ima i opciju prepoznavanja glasa pa svoje komande tijekom vožnje možete i reći svom pametnom asistentu.

Osim IRIS SYSTEM, pri našoj vožnji najviše smo koristile DS DRIVE ASSIST. Pomoću ove pametne značajke sustav regulira brzinu i udaljenosti od vozila koje vozi ispred vas i precizno postavlja DS 3 u voznu traku. Isto tako ovaj pametan sustav kontrolira brzinu i putanju za još veću sigurnost u automobilu.

Nama je jedna od najbitnijih stavki svakog putovanja dobra atmosfera uz koju se uvijek veže glazba. Naime, ključ svakog putovanja je družiti se s vama dragim ljudima u najboljoj atmosferi koju je ovoga puta osigurao HiFi FOCAL ELECTRA. DS 3 nudi impresivno iskustvo zvuka iznimne čistoće. Zahvaljujući svojih 12 pažljivo integriranih zvučnika u kabini, HiFi FOCAL ELECTRA otkriva precizan, uravnotežen i nevjerojatno bogat zvuk. Malo je reći da smo imale pravi glazbeni spektakl na našem putovanju prema Rovinju.

Osim dobrog zvučnog sustava, na dužim putovanjima uvijek volimo imati opciju punjenja mobitela u automobilu. DS 3 ima opciju bežičnog punjenja, a osim toga postoje i USB C i USB A utori za svaki model mobitela. Prostran prtljažnik na putovanju s četiri žene je must-have, a uz DS 3 uspjele smo spakirati četiri kofera bez problema.

Sve o novom DS 3 kojeg smo imale priliku isprobati saznajte ovdje.

Učitati još
Zatvori