Tko bi rekao da je prošlo već 30 godina! Spice Girls objavile emotivnu snimku
Tko bi rekao da je prošlo već 30 godina! Spice Girls objavile emotivnu snimku

Tko bi rekao da je prošlo već 30 godina!
Spice Girls objavile emotivnu snimku

Spice Girls nisu bile grupa, već i svojevrstan pokret koji je obilježio devedesete godine prošlog stoljeća. Sa svojim hitovima poput Wannabe, Spice Up Your Life i Say You’ll Be There, ovih pet djevojaka osvojile su svet svojim catchy pjesmama, energičnim nastupima te, najbitnije od svega, snažnom porukom o sestrinstvu i snazi žena.

Da su dosljedne u porukama koje prenose, dokazale su time što se i dalje drže zajedno. Naime, Spice Girls su proslavile 30 godina od svoje prve audicije za istoimenu grupu uz emotivni snimak koji su objavile na X i Instagram platformi. On prikazuje njihove početke, gdje one vježbaju i spremaju se za nastupe, sve to uz smijeh i razigranost.

Tko bi rekao da je prošlo već 30 godina!

Ono što je počelo 1994. pretvorilo se u nevjerojatno putovanje – opis je videa. Baby Spice (Emma Bunton), Ginger Spice (Geri Halliwell), Posh Spice (Victoria Beckham), Scary Spice (Mel B) i Sporty Spice (Mel C) su proslavile 30 godina od prve audicije za grupu koja će kasnije postati legendarna. Kao što su i same istakle, ispod videa, nisu mogle zamisliti da će njihov put ovako izgledati. A sudeći po videu, time se nisu opterećivale, već su samo bile zainteresirane za dobru zabavu.

A tu energiju su prenjele i na svoje fanove. Video snimak od 30 sekundi, uz glazbu njihovog debitantskog hita Wannabe iz 1996. godine, prikazuje njihove originalne probe, u kome se vidi kako se ikonični kvintet odlično zabavlja. Sve to, dok dobro poznat refren Friendship never ends odjekuje u pozadini.

Spice Girls

Spice Girls, Girl power

Spice Girls, petočlana britanska pop grupa, oformljena je 1994. godine. Sa svojom girl power mantrom, redefinirale su koncept ženskih bendova. Predvodile su ponovno oživljavanje teen popa devedesetih godina, a ciljna grupa im je bila pretežno mlada ženska populacija. Little did they know – ubrzo su grupu su zavoljeli pripadnici oba pola, širom sveta. Grupu je oformio Heart Management. Održavane su audicije kako bi se oformila ženska pop grupa, koja će parirati britanskim boys bendovima koji su bili popularni u to vrijeme. Očigledno su Spice Girls bile pravi izbor.

PS: Jeste li znali da je prvo ime ovog benda bilo Touch? Pokazalo se kako je suviše bland, a ime po kojem su postale popularne osmislila je Geri Halliwell.

Sadržaj preuzet sa Journal.rs.

Foto: Instagram (@spicegirls), Profimedia

Učitati još
Zatvori