Shakira novu pjesmu posvetila sinovima Milanu i Sashi, dječaci se pojavili u spotu
Shakira novu pjesmu posvetila sinovima Milanu i Sashi, dječaci se pojavili u spotu

Shakira novu pjesmu posvetila sinovima Milanu i Sashi, dječaci se pojavili u spotu

Shakira nastavlja crpiti inspiraciju iz svog života, odnosno životne sage koju je proživjela prošle godine, za svoje glazbene radove.

Najnovija Shakirina pjesma je vrlo emotivna i nosi naziv Acróstico, a posvetila ju je svojoj djeci. Iznenadila je svoje obožavatelje i emotivnim glazbenim spotom u kojem sudjeluju i njezini sinovi, 10-godišnji Milan i 8-godišnji Sasha. Ponosna mama može se vidjeti kako svira klavir pored svoje djece, koja također dijele njezinu strast prema glazbi. Pjesma je posebna posveta njezinoj djeci, s nizom isječaka koji uključuju preslatke fotografije na kojima su bili bebe.

Čini se da video također prikazuje Shakirin novi početak, nakon nedavnog preseljenja u Miami na Floridi. U novom spotu iza Shakire nalaze se neraspakirane kutije koje asociraju na selidbu.

Emotivna poruka sinovima Milanu i Sashi

“Ove godine Milan je napisao pjesme koje su me natjerale da plačem od radosti, a Sasha je sate posvetio klaviru, otkrivajući svoj glas”, napisala je Shakira. “Obojica su bili uz mene u studiju i nakon što su preslušali ovu pjesmu posvećenu njima tražili su da budu dio svega”, napisala je pjevačica na Instagramu.

Nastavila je: “Oni su to osjetili i interpretirali sami sebe, sa strašću i osjećajem nekoga tko je bio glazba u njima. Milane i Saša, prekrasno je vidjeti kako otvarate krila da počnete ostvarivati svoje snove.”

“Ne postoji ništa što me čini potpunijom nego biti vaša mama”, zaključila je.

Kao svi pravi umjetnici, i Shakira za svoja djela pronalazi inspiraciju u osobnom životu. Tako je i prije ove pjesme posvećene sinovima, veliku medijsku pažnju privukla velikim hitom koji nema službeni naziv već je naslovljena jednostavno BZRP Music Sessions #53. Naime, BZRP je akronim imena Bizarrap, argentinskog DJ-a i producenta, koji je sa Shakirom surađivao na pjesmi posvećenoj Gerardu Piqueu.

Podsjetimo se, tekst pjesme preplavljen je duhovitim doskočicama kojima ne tako implicitno šalje poruku svom bivšem partneru. Radi konteksta, važno je spomenuti kako je nedavno umirovljeni španjolski nogometaš Gerard Piqué, prošle godine okončao njihovu 12 godina dugu vezu prevarom.

Foto: Instagram (@shakira), Youtube screenshot

Učitati još
Zatvori