Shakira je novom pjesmom poslala jasnu poruku bivšem suprugu Piqueu
Shakira je novom pjesmom poslala jasnu poruku bivšem suprugu Piqueu

Shakira je novom pjesmom poslala jasnu
poruku bivšem suprugu Piqueu

Kolumbijska zvijezda Shakira izbacila je novu pjesmu, koja je do sada već prikupila 28 milijuna pregleda. Zašto je ova pjesma u tako kratkom vremenu izazvala toliku pažnju?

Pjesma nema službeni naziv, točnije naslovljena je jednostavno BZRP Music Sessions #53. Naime, BZRP je akronim imena Bizarrap, argentinskog DJ-a i producenta, koji je do sada surađivao s mnogim poznatim imenima latino scene.

(O) kome to pjeva Shakira u ovoj pjesmi?

Kao i svi pravi umjetnici, i Shakira za svoja djela pronalazi inspiraciju u osobnom životu. Tako je tekst nove pesme preplavljen referencama na njene prethodne radove, igrama riječi i duhovitim doskočicama kojima ne tako implicitno šalje poruku svom bivšem suprugu. Radi konteksta,važno je spomenuti kako je nedavno umirovljeni španjolski nogometaš Gerard Piqué, prošle godine okončao njihov 12 godina dug brak prevarom.

Zato kaže: Una loba como yo no está pa’ tipos como tú [Ova vučica nije za likove kao što si ti], upućujući na svoj hit Loba odn. She Wolf u engleskoj verziji. Kasnije spominje i ime svog supruga u ne tako suptilnoj, ali zbog toga ništa manje zabavnoj igri riječima. Na sličan način, provukla je i ime aktualne djevojke Clare (špn. čista).

Konačno, Shakira dostavlja prilično jasnu poruku: Las mujeres ya no lloran, las mujeres facturan [Žene više ne plaču, sada dostavljaju račune].

Sadržaj preuzet sa Journal.rs

Fotografija: Instagram (@shakira)

Učitati još
Zatvori