Severina istovremeno objavila dvije nove pjesme – Sorry i Metak
Severina istovremeno objavila dvije nove pjesme – Sorry i Metak

Severina istovremeno objavila dvije nove
pjesme – Sorry i Metak

Kako je nedavno i najavila, Severina je danas u podne na svom YouTube kanalu objavila dvije nove pjesme, koje se nalaze na A strani njezinog novog albuma Sorry. Naslovna pjesma Sorry te Metak, koju izvodi s s mladim trep reperom Nuccijem, predstavljaju dvije, od ukupno pet novih pjesama, koje će Severina, uz spotove, predstaviti u narednim tjednima.

Album je plesni pop album i namijenjen je svima koji vole zabavu, ples i sve što vole mladi. Zamišljen je bez patetike i pretencioznosti i uspjela sam.” – izjavila je Severina.

Spotovi za pjesme Sorry i Metak od danas su dostupni na YouTube-u, dok će cijela A strana albuma Sorry od 04.07. biti dostupna na svim ostalim streaming platformama.

Autor glazbe, teksta i aranžmana na obje pjesme je Filip Miletić, ujedno kompozitor i glazbeni producent cijelog Severininog novog albuma, dok oba spota potpisuje redatelj Nemanja Novaković.

severina
severina

Za sljedeći tjedan, Severina je najavila izlaske pjesama i spotove za Nebo feat. Sandi i KIMMV te Pravda za ljubav, a potom i Sto stepeni feat. L’Amiral.

Foto: Matea Smolčić Senčar

Učitati još
Zatvori