Zašto svi pričaju o Seleni Gomez i njezinom novom dečku? Nakon ovih fotki sve nam je jasno
Zašto svi pričaju o Seleni Gomez i njezinom novom dečku? Nakon ovih fotki sve nam je jasno

Zašto svi pričaju o Seleni Gomez i njezinom novom dečku? Nakon ovih fotki sve nam je jasno

Tek što je izbacila pjesmu I’ll Be Single Soon, Selena Gomez svoju je vojsku obožavatelja ipak obradovala vijestima o novom dečku. Nakon brojnih zavrzlama i neuspjelih romantičnih veza čije smo uspone i padove pratili u medijima, izgleda da je Selena konačno pronašla dobrog dečka. Brojni izvori, ali i Selena sama u komentarima objava na društvenim mrežama, tvrde kako se nitko do sada nije ophodio prema njoj na način na koji to čini glazbeni producent Benny Blanco.

Novi celebrity par na sceni

Priča se da je par u romantičnoj vezi već punih šest meseci, a ako ste pratili njihove aktivnosti na društvenim mrežama shvatit ćete da su navodi najvjerojatnije istiniti. Podsjetit ćemo vas da Bennyja na Instagramu prati čak i Selenina mama, te da se jedno drugome nerijetko nalaze u sekciji za komentare. Nakon prvih zajedničkih fotografija koje su izazvale pomutnju na društvenim mrežama, novi celebrity par upravo se pojavio na utakmici Lakersa – svom prvom službenom zajedničkom dejtu. I izgledaju veoma zaljubljeno.

Benny Blanco

Selena & Benny: A History

Benny Blanco i Selena Gomez imaju prilično dugu zajedničku povijest s obzirom na to da je on producirao pjesmu Same Old Love iz 2015. Među zajedničkim projektima nalazi se i pjesma I Can’t Get Enough koja je izašla prije samo dvije godine. Reklo bi se da američka glumica i pjevačica ima svoj tip, a ističemo još jednu zanimljivost kada je riječ o njihovom romantičnom odnosu. Naime, Benny Blanco producirao je glazbu i Seleninom nekadašnjem partneru. Jasno je da je riječ o Justinu Bieberu, a Benny je iste godine kada je izašla pjesma I Can’t Get Enough, radio s Justinom na njegovom projektu Lonely.

S obzirom na popularnost koju Selena uživa na društvenim mrežama (prisjetimo se samo sage s Hailey Bieber), jasno je da jako puno ljudi navija za pjevačicu. Zato smo i do te mjere zainteresirani za njezin ljubavni život i kolektivno želimo da bude sretna. Što, sudeći po najnovijim fotografijama, stvarno i jest. Cheers, guys!

*Članak je preuzet sa Journal.rs.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori