Rihanna spektakularnim videom najavila nastup na Super Bowlu
Rihanna spektakularnim videom najavila nastup na Super Bowlu

Rihanna spektakularnim videom
najavila nastup na Super Bowlu

Rihanna je modna ikona i pjevačica koja nastupa na poluvremenu Super Bowla i zbog toga je na vlastitom Instagram profilu objavila spektakularni teaser koji nagoviješta njezin povratak.

Modna i glazbena ikona je tako dala naslutiti povratak glazbenoj karijeri, a glasovi u pozadini videa su zapravo pitanja fanova koji željno iščekuju njezin nastup. Nakon šestogodišnje pauze, svi se pitamo je li ovo zapravo znak povratka glazbenoj sceni ili možda najava za izdavanje novog albuma. Možemo samo nagađati o čemu je točno riječ, ali video nas je oduševio u svakom smislu.

rihanna

Video koji morate pogledati

Teaser od 30 sekundi koji je pjevačica objavila na svom profilu prikazuje Rihannu kako se šeta po praznom setu s usamljenim svjetlom reflektora. Glasovi fanova odjekuju u pozadini u formi pitanja gdje je?, čekali smo te i slično. Zatim prestane zvuk glasova, a reflektor se napokon usmjeri na pjevačicu koja podiže prst na usne kao da želi reći – shh. Nakon toga čujemo refren njezine pjesme iz 2016. Needed me, a ona počinje plesati.

U videu pjevačica ostaje vjerna svom vibrantnom i upečatljivom stilu i nosi bundu brenda AREA, crni kombinezon, haltere i glomazni srebrni nakit. Modni detalji se posebno ističu, kao i make up koji odgovara eklektičnoj estetici koju ona tako dobro nosi. Modna ikona koja je razbila tabue trudničkog odijevanja, svojim stilom nikada ne razočara. No, što će se događati po pitanju njezine glazbene karijere, moramo pričekati. Nastupu se veselimo i s nestrpljenjem ga iščekujemo.

rihanna

Foto: Instagram (@badgalriri), Youtube.

Učitati još
Zatvori