Počinje Ljeto u Tehničkom: Pred nama je tri mjeseca izložbi, koncerata, predstava

Počinje Ljeto u Tehničkom: Pred nama je tri mjeseca izložbi, koncerata, predstava

Nakon što je u prva dva izdanja 2018. i 2019. godine izazvalo veliko zanimanje posjetitelja, Ljeto u Tehničkom vraća se i ove godine. U zajedničkoj organizaciji Tehničkog muzeja Nikola Tesla, udruge Scuderia Zagreb i Pločnika sljedeći tjedan kreće projekt Ljeto u Tehničkom powered by Pločnik. Tijekom tri mjeseca trajanja, Zagrebu i njegovim posjetiteljima donosi ljetnu oazu u kojoj će se izmjenjivati izložbe, kazališne predstave, koncerti, nastupi DJ-a, pub kvizovi, paneli… Program se odvija u prostorima Tehničkog muzeja Nikola Tesla, Hala V i vrta. Ulaz na sva događanja je besplatan.

Ljeto u Tehničkom powered by Pločnik

Program će se odvijati svakodnevno od 17 do 23 h, naravno uz pridržavanje propisanih mjera. Kombinacija vanjskog prostora vrta i interijera Hale V omogućava jedinstveno iskustvo raznolikih sadržaja na jednom mjestu. Ovo ljeto pridružuje im se i Pločnik, popularni gradski multifunkcionalni prostor kod Zapadnog kolodvora, koji će svoju ljetnu inačicu oživjeti upravo u vrtu. Nakon završetka Ljeta u Tehničkom na istoj lokaciji od 27. do 29. kolovoza održat će se Art Zagreb sajam, a zatim od 1. do 6. rujna Zagreb Design Week.

Ponedjeljak, 1. lipnja

Projekt Ljeto u Tehničkom powered by Pločnik otvara se na prvi dan lipnja uz glazbenu podlogu Radio 808 DJ-a Ilka Čulića.

Utorak, 2. lipnja

Vrijeme za stand-up komediju. Pozornica je na otvorenome, a i mikrofon je otvoren, može se prijaviti tko god želi i nastupati sa svojim autorskim comedy setom.

Srijeda, 3. lipnja

Samo kaos kreće s lakšim vajbovima, a kasnije s najboljim/najgorim trapom odaje počast izgubljenoj sezoni.

Četvrtak, 4. lipnja

Zagrebački bend Lili Gee nastavlja punom parom. Nakon sjajnog debitantskog albuma “Predigra” (Aquarius Records / Spona, 2019.) Lili Gee predstavlja novi singl “Android”. Riječ je o pravoj plesno-energetskoj bombi, na tragu najboljih electro-rock hitova 80-ih godina te spoju retro glazbe i najmodernijih svjetskih trendova.

Petak, 5. lipnja

low income $quad u postavi Igen, Strahinja Arbutina i Filip Šćekić, ovaj put u vrtu iza Hale V.

Subota, 6. lipnja

Po Zagrebu, širom, bez staze, puta Yeshurka Yeshić povazdan luta.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori