Selena Gomez je objavila emotivnu baladu ‘My Mind and Me’
Selena Gomez je objavila emotivnu baladu ‘My Mind and Me’

Selena Gomez je objavila emotivnu baladu
‘My Mind and Me’

U petak, 4. studenog svijetlo dana ugledat će dokumentarac My Mind and Me, koji tematizira život pop zvijezde Selene Gomez. Premijerno će biti prikazan na platformi Apple TV+, a donosi  iskreni pogled iza kulisa jedne od najpopularnijih pjevačica današnjice.

Selena je pratiteljima na društvenim mrežama otkrila kako premijeru dokumentarca prate podvojeni osjećaji. S jedne strane iznimno je uzbuđena i ponosna na ovaj filmski projekt, dok s druge strane osjeća veliku nervozu jer će se “ogoliti” pred javnošću i iskreno progovoriti o svim svojim usponima i padovima.

selena gomez

Tim povodom predstavljena je i njezina nova pjesma, emotivna balada koja također nosi naziv My Mind and Me. U njoj je otvoreno progovorila o problemima s mentalnim zdravljem i odrastenjem pod lupom javnosti.

Na radost Seleninih obožavatelja, ovo je tek prva pjesma u nizu pjesama koju će 30-godišnja glazbenica predstaviti publici. Ujedno, riječ je o najavnoj pjesmi njezinog novog albuma koji bi na tržište trebao stići naredne godine.

Pjesmu My Mind and Me poslušajte u nastavku:

Foto: Instagram, Profimedia

Učitati još
Zatvori