Nakon nominacije za Porin, Pava predstavlja novu pjesmu Mir
Nakon nominacije za Porin, Pava predstavlja novu pjesmu Mir

Nakon nominacije za Porin, Pava
predstavlja novu pjesmu Mir

Jedna od najboljih novih izvođačica godine, nakon prve, ali vjerojatno ne posljednje nominacije za Porin, na kojemu je i nastupila, predstavlja novu pjesmu – Mir.
Kako Pava sama kaže, “riječ je o veseloj i malo ‘sassy’ feel good pjesmi, ako se stavimo u ulogu protagonista, a ne partnera za kojeg nismo zainteresirani niti najmanje, barem što se pjesme tiče.”
Naš nedavni intervju s mladom pjevačicom možete pročitati ovdje.
Pava

Mir

Radijski eter već je osvojila pjesmama Bolji dani, Kraj mene, Slobodan i Osmijeh, a zahvaljujući debitantskom albumu Prvi koraci, zaslužila je nominaciju za najveću hrvatsku glazbenu nagradu. S obzirom da je to tek prvo što smo čuli od Pave, a naišlo je na takav prijem, glazbenu industriju treba veseliti pogled prema budućnosti kad je u pitanju mlada i talentirana kantautorica.

Budući da se radi o jednoj vrsti pjesme za osnaživanje žena, zanimljivo je da je autor glazbe i teksta Mir zapravo Pavin suprug Đuro Ravenšćak, koji uz Lovru Kneževića potpisuje i aranžman. Zanimljivost je da je doprinos aranžmanu zapravo dao cijeli Pavin bend koji je sudjelovao na izradi prvog studijskog albuma.

Pava

Spot koji nas vodi u tridesete

Pjesma Mir je još jedna u nizu pjesama koje bi trebale ostaviti trag i profilirati Pavu kao glazbenicu čiji vokal na prvu prepoznajete, a energiju pamtite.

Spot za pjesmu može se naći na Pavinom YouTube kanalu, potpisuje ga Tin Majnarić, a snimljen je u stilu 30-ih godina prošlog stoljeća. Radnja je smještena u cabaret klubu Rebuy Stars Club, a svaki lik na setu ima svoju ulogu u ovom Gatsbyjevskom iskustvu.

O čemu sanjam nakon ovoga? Sanjam koncerte i velike bine. Sve što sam oduvijek željela je da nastupam i pjevam ljudima. Nadam se da će to stvarno ostati neizostavan dio mog života još dugo godina, prokomentirala je Pava svoje želje nakon nastupa na dodjeli nagrada Porin.

Pjesma Mir čeka vas u nastavku:

Foto: Gordan Svilar

Učitati još
Zatvori