Novi spot dvojca Marisol odmah nas je lansirao u ljeto

Novi spot dvojca Marisol odmah nas
je lansirao u ljeto

Akustično-elektronski dvojac marisol predstavljaju video za pjesmu „Mango“ s njihovog izuzetno hvaljenog prvijenca „Žene mape“. 

Mango

Pjesma “Mango” evocira bezbrižne trenutke godišnjeg odmora, a nastala je u dalekom kutku Azije. “​​Spot za pjesmu Mango samo je vizualni podsjetnik na trenutke puta i sjaja iz refrena pjesme. Donosimo vam komadić tog osjećaja i daleke jugoistočne Azije koji je ostao na koži i ispod nje”, poručuje marisol pozivajući da kušate mango. Za video je zaslužan LEVEL 1909.

Objava novog video spota dolazi ususret nastupu benda u klubu Dva Osam u srijedu, 30. ožujka, gdje će nastupiti kao prvi gosti četverodnevne proslave rođendana portala Ravno do dna. Nakon toga, 9. travnja, marisol zakazuje i internetski susret u sklopu programa Magic Box te poziva na online koncert s domaćim izvođačima.

Koncerti će još jednom pokazati zašto je hvaljeni prvijenac “Žene mape” kojim su predstavili svoj mango-pop zvuk donio nešto svježe i ukusno, što potvrđuje i kritika nazivajući ga primjerice najboljim ljetnim domaćim soundtrackom.

Foto: PR, Screenshot

Učitati još
Zatvori