Napokon je stigla Mango kolekcija koju potpisuje Victoria Beckham! Pogledajte komade
Napokon je stigla Mango kolekcija koju potpisuje Victoria Beckham! Pogledajte komade

Napokon je stigla Mango kolekcija koju potpisuje Victoria Beckham! Pogledajte komade

Posljednjih nekoliko godina primjećujemo sve veći trend suradnje high street brendova s ​​poznatim svjetskim dizajnerima. Prošlu godinu obilježile su tako dvije velike suradnje – H&M i Rabanne, kao i dugo očekivana H&M i Mugler kolekcija koja je (očekivano) rasprodana u rekordnom roku. Ove je godine sličnu strategiju usvojio i španjolski lanac Mango koji je udružio snage s ikonom stila Victorijom Beckham. Kolekcija je dostupna od 23. travnja. Donosimo sve o tome.

Victoria Beckham x Mango

Ikona stila i modna vizionarka, Victoria Beckham, neprestano inspirira svojim novim projektima i nevjerojatnom posvećenošću modnoj industriji. Njezin put od pop zvijezde do cijenjene svjetski poznate dizajnerice ne samo da svjedoči o njezinoj svestranosti, već i o neporecivoj strasti prema modi. Njezine su kreacije bezvremenske, elegantne i sofisticirane, a ujedno vrlo nosive u svim prilikama. Nakon nedavne modne revije o kojoj su svi pričali, Victoria Beckham pokazala je svoju snagu u modnoj industriji koja neumorno teži podizanju standarda i definiranju novih trendova.

Kako su njezini komadi često na listi želja, vijest da je udružila snage s high street brendom Mango – razveselila je sve ljubiteljice mode. Kako je najavljeno, kolekcija će biti lansirana 23. travnja u odabranim Mango trgovinama kao i online, stoga predlažemo da na vrijeme označite datum u svoje kalendare jer se predviđa da će kolekcija biti rasprodana u rekordnom roku.

Kolekcija inspirirana stilom Jane Birkin

Podsjetimo, Victoria Beckham je živjela u Španjolskoj prije 20 godina kada je njen suprug David igrao za nogometni klub Real Madrid, pa je ova suradnja došla na neki način kao nostalgična oda prošlosti. S druge strane, Victoria je povodom ove suradnje izjavila kako je bila inspirirana francuskim filmom La Piscine (The swimming pool) i modnom ikonom Jane Birkin, pa je i zato promo kampanja snimljena baš na bazenu, dok komadi iz kolekcija ostaju potpisani prepoznatljivom timeless estetikom Victorije Beckham. Savršeno skrojeno bijelo odijelo, haljina s dubokim V izrezom i nekoliko komada u nježnim ružičastim tonovima čine ovu kolekciju jako poželjnom.

Sve komade možete pogledati i kupiti ovdje.

*Tekst preuzet s Journal.rs.*

Foto: Mango, Instagram @mango, @victoriabeckham, @virginianorris_

Učitati još
Zatvori