Stiže nam novi album Marije Šerifović kojim će obilježiti i dvadeset godina karijere
Stiže nam novi album Marije Šerifović kojim će obilježiti i dvadeset godina karijere

Stiže nam novi album Marije Šerifović kojim će obilježiti i dvadeset godina karijere

Ako ste se zapitali šta stoji iza online kampanje Dolazi ljubav, odgovor je – novi album Marije Šerifović!

Kada spomenemo ime Marija Šerifović prve asocijacije su nam autentičnost, emocija i izvanredan vokal. Sve što radi privlači veliku pažnju regionalne javnosti, a vijest da ćemo nakon duže glazbene pauze imati priliku čuti nove pjesme nas je istovremeno obradovala i zaintrigirala. Što Marija Šerifović priprema ovaj put?

Odgovore ćemo dobiti u petak, 6. listopada u 12 sati, kada će premijerno biti predstavljen njezin novi album Dolazi ljubav. 

Dolazi ljubav, a s njom i nove pesme

Premijera novog albuma najavljena je kroz video koji je Marija podijelila na društvenim mrežama. Lomljenje stakla, svjetla reflektora te dualitet koji započinje s Marijom u bijelom, a završava s Marijom u crnom odijelu nagovještavaju da nas i u novom glazbenom poglavlju proslavljene pjevačice očekuje dosta dinamike i emocija.

Album Dolazi ljubav broji osam pjesama za koje su snimljeni i video spotovi koji će, sasvim sigurno, vizualno ispratiti svaki stih koji će Marija interpretirati u svom prepoznatljivom maniru.

Hoće li će se na novom albumu pronaći i svježa autorska imena, saznat ćemo u petak. Ono što je poznato je da je Marija krajem travnja ove godine putem društvenih mreža pozvala mlade, neafirmirane autore na suradnju.

Cijeli svijet je samo jedna soba

Najavu o novom glazbenom materijalu i albumu koji slijedi, Marija je dala kroz singl Dobar vam dan. A spot za spomenutu pjesmu je dostigao milijunske preglede. Kroz upečatljive kadrove redatelja Miloša Šarovića i stihove koje autorski potpisuje Leontina Vukomanović, Marija je skrenula pažnju na probleme suvremenog doba u kome se gube bliskost i empatija, a cijeli svijet posredstvom društvenih mreža postaje jedna soba.

Dvadeset godina karijere

Albumom Dolazi ljubav Marija Šerifović obilježava dvadeset godina glazbene karijere. A prva dva desetljeća je obilježilo mnogo toga: jedna pobjeda na Euroviziji, rasprodane koncertne turneje širom regije i svijeta i ono što je najvažnije – bezbroj hitova!

Na koji način je Marija odlučila pokrenuti novo desetljeće svoje karijere, saznat ćemo 6. listopada.

*Članak je preuzet s portala Journal.rs

Foto: Instagram (@serifovic)

Učitati još
Zatvori