Opet se otvara mnogima najdraži zagrebački Ljetni vrt

Opet se otvara mnogima najdraži
zagrebački Ljetni vrt

Otvara se Ljetni vrt Vintage Industrial Bara

Pripremite se za otvorenje najvećeg, našarenijeg i najzanimljivijeg vrta s povećanom terasom s hrpom detalja te naravno odličnim programom: od live koncerata, filmskih projekcija, buvljaka, radionica za najmanje pa do kuhanja, degustiranja, stand up-a na otvorenom, placa, warm up-ova za festivalsko ljeto… i još mnogo toga, a sve na lokaciji Savske ulice 160 i ono najvažnije – program je svakodnevan te apsolutno besplatan do kraja ljeta.

Što vas sve čeka?

U četvrtak 31. svibnja, čast da prvi službeni live takt s gitare okine u zagrebačkoj Vrtnoj oazi, pripala je Domagoju Šimeku, frontmanu She Loves Pabla. Slatkom glazbeniku i radosnom čovjeku koji će vam izvesti miks moćnih autorskih pjesama u solo aranžmanu, od solo-karijernih stvari do pjesama She Loves Pabla i Muscle Tribea Of Danger And Excellence, a iznenadit će vas i pokojom obradom bendova poput Clutcha, Monster Magneta i tko zna što još ne. Dođi slušat kako Šimek prede.

Čekaju vas 3 mjeseca gotovo svakodnevnog programa – koncerti, izložbe, stand-up večeri,  jazz & blues koncerti, kvizovi znanja, projekcije filmova, likovne radionice za male i velike, radionice pripreme hrane, neobične večernje ‘radionice za odrasle’ i naravno dnevno gorivo – kava u savršenom ambijentu za ispijanje od jutra te naravno da je tu i ljetna ponuda osvježavajućih pića za put u party noći i besana jutra.

 

Foto: Vintage Industrial Bar

Učitati još
Zatvori