Lana Del Rey objavila spot za pjesmu kojom najavljuje novi album

Lana Del Rey objavila spot za pjesmu
kojom najavljuje novi album

Nakon nekoliko odgođenih datuma zbog epidemiološke situacije u svijetu, Lana Del Rey je napokon objavila još novog materijala s kojim najavljuje svoj sedmi studijski album. Chemtrails Over the Country Club je ime nove pjesme, ali i albuma, a Lana je osim naslovne fotografije na svom Instagramu objavila i popis svih pjesama.

Chemtrails Over the Country Club

Na naslovnoj fotografiji, kao i u spotu, angažirala je svoje najbolje prijateljice te u nekoliko intervjua navela da su je za materijal inspirirali prijatelji, obitelj, ali njena vlastita ekscentričnost – koja je vrlo jasno vidljiva u spotu kroz kombinaciju vintage automobila, bisera, klubova za bogate i ozloglašenih chemtrailsa na nebu.

No vizualno neobičan i upečatljiv spot te nadolazeći album odmah su uspjeli privući i negativnu medijsku pažnju zbog Laninih objava na Instagramu u kojima ju se još jednom optužuje za nedovoljnu rasnu raznolikost u sadržaju koji stvara, iako se ona od ovakvih napada odmah pokušala obraniti. Dijalog se nastavlja i danas, a Lana tvrdi kako to nije bio pokušaj medijske promocije albuma.

Najvjerniji fanovi ipak su uz nju te je spot unutar 24 sata od objavljivanja već premašio milijunsku publiku i zaposjeo trending ljestvice.

Foto: Instagram, YouTube

Učitati još
Zatvori