Još 10 dana do novog izdanja KulaKula festivala u Trogiru
Još 10 dana do novog izdanja KulaKula festivala u Trogiru

Još 10 dana do novog izdanja
KulaKula festivala u Trogiru

Svega desetak dana ostalo je do otvorenja šestog izdanja glazbenog festivala KulaKula koji oduševljava Trogirane i njihove posjetitelje.

Nakon spektakularnog koncerta Doris došlo je vrijeme i za onaj poznati festivalski blok prvog vikenda kolovoza čiji raspored slijedi u nastavku.

The Sweet Life Society

KulaKula lineup

Četvrtak, 3. kolovoza, otvaraju Konstrakta i njen band Zemlja Gruva, zatim nastupaju talijanska senzacija i Jovanottijeva predgrupa The Sweet Life Society a nakon njih na pozornicu u Kuli Kamerlengo izlaze naši ovogodišnji Eurosong predstavnici – riječki Let 3.

Petak, 4. kolovoza, rezerviran je za hip hopere Who See, novosadski S.A.R.S. koji su lani dupkom ispunili Kulu i Kirila Džajkovskog i njegovu britansku MC TK Wonder.

Konstrakta i Zemlja gruva

Subota, 5. kolovoza, bit će u znaku Prljavog kazališta za koje je ostalo svega par stotina ulaznica a s pravom možemo reći kako ovogodišnji festivalski line up može parirati ozbiljnim regionalnim festivalskim imenima.

Ulaznice potražite u sustavu entrio.hr i svakako 3.-5. kolovoza posjetite grad sretnog trenutka i iskusite KulaKula festival.

Let 3
Let 3

JOURNAL x KULAKULA GIVEAWAY!⁠

Ljeto je stvoreno za zabavu s prijateljima, a baš zato imate priliku osvojiti 1×2 ulaznice za prvi dan ovogodišnjeg izdanja KulaKula festivala (3. kolovoza 2023.)⁠.

Sve što trebate napraviti jest:⁠⁠

1. Zapratiti @journal.hr Facebook profil.⁠

2. Komentirati koga biste vodili sa sobom.

⁠Giveaway traje do 27. srpnja u 23:59 nakon čega ćemo proglasiti dobitnika ili dobitnicu.

Update: Dobitnica je Dragana Lerotić – čestitamo!

Foto: PR

Učitati još
Zatvori