Proljeće u znaku dobre glazbe: 10 koncerata za koje još možete nabaviti ulaznice
Proljeće u znaku dobre glazbe: 10 koncerata za koje još možete nabaviti ulaznice

Proljeće u znaku dobre glazbe: 10 koncerata za koje još možete nabaviti ulaznice

Napokon je stiglo proljeće, a s njim i novi popis koncerata koje valja posjetiti naredna tri mjeseca. Formula vam je već dobro poznata – u nastavku vas očekuje popis 10 koncerata u Zagrebu za koje još uvijek možete nabaviti ulaznice. Uz brojna domaća, na listi su se ovoga puta našla i strana imena.

koncert

Stjepan Jimmy Stanić

Iako su mu 94 godine, Stjepan Jimmy Stanić i dalje puni klubove i dvorane. Čovjek koji je čitav život posvetio glazbi razgalit će u srijedu, 3. svibnja i Peti Kupe!

Detour

Novi, šesti studijski album Master Blaster na solističkom koncertu u Klubu Boogalo predstavit će i grupa Detour. Koncert je na rasporedu u petak, 5. svibnja. 

koncert zagreb

Bajaga & Instruktori

Uvijek rado viđeni gosti – Bajaga & Instruktori, u nedjelju, 14. svibnja vraćaju se u Zagreb, gdje će održati open air koncert na Velikom jarunskom jezeru. Prvi je to u nizu velikih koncerata na otvorenom, kojima se posebno radujemo.

CAMBI

Glazbeni pop sastav CAMBI u Zagrebu priprema veliki koncert koji je najavljen za petak, 12. svibnja u 20 sati u klubu Boogaloo. Uz posebne goste iznenađenja, članovi sastava poručuju kako za obožavatelje pripremaju večer za pamćenje.

The Splitters

Nakon nastupa na Dori i Zagrebačkom festivalu, The Splitters stižu u u klubu SAX, a njihov nastup najavljen je za subotu, 20. svibnja. 

 Barcelona Gipsy balKan Orchestra

Pred zagrebačku publiku vraća se i Barcelona Gipsy balKan Orchestra, a njihov koncert zakazan je za četvrtak25. svibnja u Tvornici kulture. Jedan od najutjecajnijih predstavnika tradicijske glazbe u Europi u Tvornicu kulture stiže u novom ruhu s još jačom postavom.

Amira Medunjanin

Amira Medunjanin, jedna od najpoznatijih vokalnih solistica, čije je ime postalo sinonim za sevdah i sevdalinku, zagrebačkoj će se publici predstaviti na velikom koncertu u Areni Zagreb. Koncert će se održati u četvrtak, 8. lipnja uz suradnju Simfonijskog orkestra HRT-a.

Gina Damjanović

Koncertnu promociju U mojim tajnim notama, kojeg prati i istoimeni singl, Gina Damjanović će održati u petak, 9. lipnja u zagrebačkom klubu Peti Kupe. Nastupat će u pratnji svog banda The GeeGee’s.

koncerti

Damir Urban

Jedan od najsvestranijih i najkreativnijih glazbenika na domaćoj sceni, Damir Urban u subotu, 10. lipnja stiže na veliku pozornicu zagrebačke Arene u pratnji Simfonijskog orkestra HRT-a kojim će ravnati maestro Alan Bjelinski. Publika će njegove velike hitove imati priliku čuti u novom izdanju.

Pava

Pava, svježe lice hrvatske glazbene scene, svojim trećim solističkim koncertom najavit će početak rada na drugom studijskom albumu. U Malom pogonu Tvornice kulture, u četvrtak, 15. lipnja publici će se predstaviti uz prateći bend talentiranih glazbenika te goste iznenađenja.

Foto: Pexels

Učitati još
Zatvori