Kid Laroi, Ne-Yo i Jason Derulo krajem listopada stižu u zagrebačku Arenu
Kid Laroi, Ne-Yo i Jason Derulo krajem listopada stižu u zagrebačku Arenu

Kid Laroi, Ne-Yo i Jason Derulo krajem
listopada stižu u zagrebačku Arenu

Zagrebačku publiku i njihove goste očekuje uistinu sjajna glazbena jesen. Prethodno smo najavili kako će se u mjesecima pred nama održati tri velika koncerta domaćih izvođača. Pips, Chips i Videoclips su dugoiščekivani susret sa zagrebačkom publikom zakazali za 10. rujan, a samo devet dana kasnije dobit ćemo priliku oprostiti se od dua 2CELLOS.

2Cellos

Naime, violončelisti Luka Štulić i Stjepan Hauser obavijestili su obožavatelje kako je nakon 10 provedenih godina njihovoj suradnji došao kraj. A upravo je koncert u Zagrebu posljednja stanica europskog dijela oproštajne turneje.

Listopad nam donosi slavljenički koncert grupe Hladno pivo, koja će tom prilikom proslaviti 35 godina dugu karijeru. No, prava glazbena poslastica dolazi nam na kraju mjeseca.

Jason Derulo

U zagrebačku Arenu 29. listopada stižu poznata svjetska glazbena imena. Jason Derulo, Ne-Yo, Kid Laroi i Fatman Scoop, samo su neki od glazbenika čiji je nastup do sada potvrđen.

Njihovi nastupi zakazani su u sklopu velikog humanitarnog koncerta organiziranog u sklopu međunarodnog humanitarnog projekta Projekt Phoenix, osmišljenog s ciljem prikupljanja donacija za Ukrajinu.

Kid Laroi

Jason Derulo u Arenu Zagreb vraća se četiri godine nakon samostalnog koncerta, održanog upravo u listopadu 2018. godine. S druge strane Kid Laroi i Ne-Yo, na radost brojnih obožavatelja, po prvi puta stižu u hrvatsku prijestolnicu. S nestrpljenjem iščekujemo najavu novih imena!

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori