John Legend je novu pjesmu i emotivan nastup posvetio Chrissy Teigen

John Legend je novu pjesmu i emotivan
nastup posvetio Chrissy Teigen

John Legend Never Break

Pratite li poznati američki par Johna Legenda i Chrissy Teigen, početkom listopada nije vam mogla promaknuti tužna vijest da su izgubili bebu. Pa čak i ako niste njihovi, točnije Chrissyjini, followeri na društvenim mrežama, novinski naslovi su nekoliko dana vrtjeli komentare uzburkane javnosti na način na koji je par vijest odlučio objaviti. Naime, Chrissy je na društvenim profilima objavila nekoliko crno-bijelih fotografija iz bolnice uz komentar što se dogodilo. I u trenu na sebe navukla bijes publike koja je smatrala da je to neprimjereno.

No ono što je Chrissy davno odlučila i više puta pokazala – ona o važnim temama neće šutjeti nego će jednako javno progovoriti o problemima na koje su nailazili s umjetnom oplodnjom, kao i o svojem mišljenju o aktualnim političkim opcijama.

S jednim ciljem – njena platforma je samo njena i kroz nju želi učiniti dobro za zajednicu pratitelja koje ima. Progovaranje o temama o kojima se uglavnom šuti, pogotovo kada se radi o škakljivim pitanjima kao što su problemi sa začećem, ili u ovom slučaju gubitak djeteta, može imati pozitivan odjek među onima koji takvu poruku žele čuti i kojima će pomoći.

John Legend – Never Break

To je potvrdio i John Legend, posljednjom objavom na svojem profilu. Prvo pojavljivanje u javnosti nakon dolaska iz bolnice bio je nastup na Billboard nagradama gdje je novu pjesmu posvetio svojoj ženi uz dirljivi caption. Između ostalog, osvrnuo se i na to kako mnoge obitelji pate u tišini i kako im oni žele pružiti ruku. I to je u konačnici poanta njihovog istupanja u javnost – poslati poruku svima koji su u istoj ili sličnoj situaciji, kojima takva poruka treba, da nisu sami.

Poslušajte pjesmu Never Break u nastavku.

Foto: Profimedia, Instagram

Učitati još
Zatvori