Chrissy Teigen i John Legend četvrti put postali roditelji
Chrissy Teigen i John Legend četvrti put postali roditelji

Chrissy Teigen i John Legend četvrti
put postali roditelji

Chrissy Teigen i John Legend dobili su još jednog sina, četvrto dijete u obitelji! Vjerojatno vas je, kao i nas, ova vijest iznenadila, jer Chrissy je u siječnju na svijet donijela djevojčicu Esti pa matematika u tom slučaju definitivno ne štima.

No, poznati američki model, spisateljica i voditeljica nema dlake na jeziku kad je riječ o tabu temama o kojima mnogi ne vole govoriti tako da je odmah otkrila da su postali roditelji putem surogata.

Chrissy Teigen John Legend Esti Maxine
Chrissy Teigen, John Legend i malena Esti Maxine

Chrissy Teigen i John Legend dobili drugog sina

U iskrenoj objavi na društvenim mrežama komentirala je kako je oduvijek željela imati četvero djece, otkad zna za sebe. Bili su na putu ostvarenja svojih želja kada su iznenada treću bebu izgubili te im je dugo trebalo da donesu odluku da još jednom pokušaju začeti.

Surogat majčinstvom do ostvarenja sna

U međuvremenu su krenuli drugim putem u ostvarivanju sna o još većoj obitelji te su kontaktirali agenciju koja ih je spojila sa surogat majkom. Ali želja za još jednom trudnoćom bila je prejaka pa su još jednom sami pokušali putem IVF procesa. I tako je začeta malena Esti, a paralelno je i surogat majka potvrdila trudnoću te je prošlog tjedna rođen Wren Alexander Stephens.

Tako su Luna i Miles u razmaku od samo nekoliko mjeseci dobili i sestricu i brata, a Chrissy kaže kako osjeća da je njena obitelj sada u cijelosti ostvarena.

Chrissy Teigen John Legend

Foto: Profimedia, Instagram

Učitati još
Zatvori