Jennifer Lopez izbacuje novi album uz film, a jedna pjesma posvećena je i Benu Afflecku
Jennifer Lopez izbacuje novi album uz film, a jedna pjesma posvećena je i Benu Afflecku

Jennifer Lopez izbacuje novi album uz film, a jedna pjesma posvećena je i Benu Afflecku

Sve fanove Jennifer Lopez početkom 2024. godine čeka prava poslastica! Pjevačica nakon deset godina izbacuje novi album kojeg će pratiti i film, oboje nazvano This Is Me… Now. Naziv novog albuma i filma je oda njezinom trećem studijskom albumu, This Is Me… Then, koji je izašao prije 20 godina. Album će izaći 16. veljače 2024., a film će biti dostupan na Primeu. Sada je stigao i trailer, a evo što sve znamo o albumu i popratnom filmu.

Pjesma posvećena Benu Afflecku

J.Lo je još prošle godine objavila kako sprema album, a sada su nam poznati i detalji. This Is Me… Now će sadržavati 13 pjesama od kojih je jedna i Dear Ben Pt.II, pretpostavljamo nastavak njezine pjesme Dear Ben iz 2002. Sigurni smo da će upravo ta pjesma izazvati najviše reakcija publike zbog gotovo filmskog puta ovog para. Podsjetimo, J.Lo i Ben Affleck upoznali su se 2002. godine na setu filma Gigli i odmah kliknuli. Kasnije te godine Ben se poznato pojavio u njezinom spotu za pjesmu Jenny from the Block, a par je postao toliko poznat da su im dali i nadimak Bennifer.

Sljedeće godine pale su i zaruke, ali početkom 2004. par je prekinuo. Jennifer se u međuvremenu udala za Marc Anthonyja, a Ben za Jennifer Garner. No, oba braka su se raspala, a 2021. J.Lo i Ben su se ponovno spojili i ovaj put vjenčali, 20 godina nakon što su se prvi put upoznali.

Jennifer Lopez

Najintimniji projekt do sad

Pjesme na albumu će se tematski dotaknuti njezinog ljubavnog života i vremenu koje je provela u spotlightu, a uz album, J.Lo će izbaciti i poprati dokumentarni film. This Is Me… Now: The Film će poslužiti kao glazbena i vizualna reimaginacija njezina javno preispitanog ljubavnog života. Cijeli projekt bit će zapravo najosobniji i najintimniji njezin projekt dosad, koji obuhvaća 20 godina koliko pjevačica postoji na sceni. Prvi singl s albuma Can’t Get Enough bit će objavljen 10. siječnja 2024.

Jennifer Lopez

Trailer za film objavljen je 27. studenog, a u njemu vidimo J.Lo kako sjedi vani na kiši dok čita pismo i baca ga u vatru. Pismo je datirano 24. prosinca 2002. s potpisom ‘B’. U pismu piše: Život je težak, ali si sladak. Hvala na poklonu. Nadam se da ti se sviđa cvijeće. Rekao si mi da ti nikad neće biti dosta. Vjerujem ti. Trailer još sadrži razne snimke u kojima pjevačica pleše i pjeva, uključujući jednu kako hoda do oltara te drugu u kojoj je obučena u vjenčanicu s izrezima u obliku srca.

S obzirom na to da J.Lo zabavlja svijet već preko 20 godina, jedva čekamo vidjeti kako će ovaj projekt ispasti.

Foto: Profimedia, Instagram (@jlo)

Učitati još
Zatvori