Svjetski poznata Insolate u Osijek dovodi kremu svjetske elektronske scene

Svjetski poznata Insolate u Osijek dovodi
kremu svjetske elektronske scene

Nakon pandemijske stanke, osječka DJ-ica ponovno budi osječku techno scenu i u svoj rodni grad dovodi novi koncept klupskih večeri u clubu Epic, pod imenom HUSH! Kako i samo ime projekta kaže, HUSH! je orijentiran na glazbu, bez previše priče na flooru.

Kao prvo ime koje dolazi u sklopu HUSH! večeri 23.04.22 bit će grkinja ANNĒ, čiji se planetarni hit Fairy Dust u proteklom razdoblju mogao čuti u svim svjetskim klubovima, a zavrtjele su ga najveća svjetska imena elektronske glazbe poput Amelie Lens, Marcela Fenglera, Anfise Letyago, Camea i mnogih drugih. Zanimljivo, upravo je Fairy Dust traka koja je izdana na etiketi Out of Place Records, koji je u vlasništvu Insolate, a dosegla je impresivnih 400 000 slušanja na Spotifyu.

ANNĒ je pored genijalne produkcije poznata i po svojim dinamičnim setovima, a njen osječki i zagrebački nastup bit će prve svirke u Hrvatskoj. “Iznimno mi je drago što su mjere popustile i što se opet možemo naći na plesnim podijima. Za mene kao umjetnika to je iznimno bitno, jer bez direktnog kontakta s publikom moj posao gubi smisao. U to ime, pokrenula sam novi klupski program – HUSH!, treba nam svima malo odmora od briga, trebamo se svi malo opustiti, prepustiti glazbi i uživati.”

Drago mi je da novi klupski program otvaram upravo sa ANNĒ, koju volim i cijenim ne samo kao DJ-a, već i iznimnog producenta. Nakon ANNĒ u planu mi je dovesti mnoga svjetska DJ imena, jedno od njih je i planetarno popularni Truncate iz Amerike koji nam dolazi u svibnju. Hush! također kreće s predstavljanjem i van granica Hrvatske, tako odlazim u Sarajevo gdje ću, zajedno sa mojim rezident Dj Phrasalom, predstaviti Hush!.Također smo napravili i novu kolekciju hoodica i T-shirta kako bi upotpunili cijelu ovu priču i zaokružili koncept“, Izjavila je Insolate.

Insolate ne treba posebno predstavljati, ona je naša najuspješnija techno DJ-ica, koja je svirala u najpoznatijim svjetskim klubovima poput Berghaina, Tresora i Rexa te na prestižnim festivalima poput Tomorrowlanda i Exita. Nedavno je nagrađena nagradom Elector za najboljeg hrvatskog DJ-a, vlasnica je producentske kuće Out of Place ali i vlasnica PR agencije za elektronička izdanja.

Foto: HUSH!

Učitati još
Zatvori