Harry Styles objavio je glazbeni spot koji će vas teleportirati među oblake
Harry Styles objavio je glazbeni spot koji će vas teleportirati među oblake

Harry Styles objavio je glazbeni spot koji će
vas teleportirati među oblake

Odgonetnuli smo što je točno Harry Styles snimao u travnju kada je viđen kako se vozi Londonom na golemom krevetu. Prije nekoliko sati svoje je obožavatelje počastio novim glazbenim spotom ‘Late Night Talking’, drugim singlom s njegovog posljednjeg studijskog albuma Harry’s House. Novi pozitivan video prikazuje Stylesa kako provodi po cijele dane u krevetu s desecima različitih ljudi.

Harry se kreće kroz pokrivače do umjetničke galerije, zatim užurbanim ulicama, otmjenim kazalištem i travnatim poljem, dok na kraju ne završi ploveći gromovitim nebom. U nekoliko scena u kojima se ne izležava na madracu, pjevač je žestoko uključen u tučnjavu jastucima ili jede špagete i mesne okruglice.

Podsjetimo, Harry je 20. svibnja predstavio treći studijski album s ukupno 13 pjesama. Neke od pjesama odmah će vam već na prvo slušanje ući u uho i od njih se nećete moći odvojiti, a na neke od njih ćete i čak zaplesati. U svakom slučaju, Harry’s House je jako simpatičan glazbeni materijal koji će vam slušanjem uljepšati dan i unijeti jedan dobar i umirujući vibe.

Neosporno je da gotovo svaka pjesma koju Harry Styles objavi postane instant hit. Sve što u glazbenom smislu radi, radi s lakoćom. Stoga, uopće ne sumnjamo da će i ovaj videospot biti još jedan u nizu koji će pokoriti sve rekorde gledanosti. U nastavku pogledajte spot za ‘Late Night Talking’.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori