Journal Man: Harry Styles napokon je dizajnirao kolekciju za Gucci
Journal Man: Harry Styles napokon je dizajnirao kolekciju za Gucci

Journal Man: Harry Styles napokon je
dizajnirao kolekciju za Gucci

Otkako se pojavio na sceni, Harry Styles je jako brzo postao popularan i omiljen u glazbenom svijetu. Svojim singlovima obara rekorde slušanosti, a istovremeno osvaja svojim šarmom i jedinstvenim modnim stilom. Sada je napokon došao dan kada je preuzeo kreativnu palicu najjače talijanske modne kuće. Gucci je predstavio kolekciju pod nazivom HA HA HA. Ona je nadogradnja prijateljstva između kreativnog direktora Alessandra Michelea i britanskog kantautora i glumca Harryja Stylesa.

Harry Styles i Gucci

Harry Styles i Gucci imaju dugu i šaroliku povijest zajedničkog rada. Harry se pojavljivao u brojnim reklamnim kampanjama za firentinski brend u proteklih nekoliko sezona, dok su njegovi kostimi za turneju Guccijevi komadi izrađeni po mjeri. Kolekcija simbolizira njihovu kreativnu sinergiju, zajedničke perspektive i pogled na svijet. Okuplja elemente koji karakteriziraju njihove umjetničke putove i posebnosti.

Predstavljena u Milanu u sklopu gradskog sezonskog tjedna mode, razigrana kolekcija sastoji se od onih komada u kojima ste navikli viđati Stylesa – lepršave hlače, baršunasti sakoi s dvostrukim kopčanjem, karirani sakoi od tvida, vuneni džemperi i prsluci.

Svi komadi dolaze s jedinstvenim detaljima poput ljubavnog srca, motivima trešanja i ovčice, kao i broševima plišanih medvjedića. „Predložio sam da s njim stvorim „ormar iz snova“, počevši od onih malih neobičnosti koje se spajaju u dječjim vizijama”, kaže Alessandro Michele. Cijela kolekcija bit će dostupna ove godine u mjesecu listopadu.

Foto: Instagram, Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori