Jelusick – bend Dine Jelusića predstavlja debitantski album
Jelusick – bend Dine Jelusića predstavlja debitantski album

Jelusick – bend Dine
Jelusića predstavlja debitantski album

Nakon singlova Healer, Reign of Vultures, Fly High Again i The Great Divide, bend Jelusick predstavlja žestoku pjesmu Chaos Master te su na korak do objave debitantskog albuma. Album Follow the Blind Man  svjetlo je dana ugledao 29. rujna, a  izlazi u izdanju Escape Musica i suradnji s Aquarius Recordsom.

“Chaos Master je priča o svemu što se nalazi u mojoj glavi. Nosim puno lijepih i ružnih priča i kad vas pozitivne i negativne priče grade,uvijek sa sobom nosite kaos, htjeli ili ne htjeli. Inače, upravo ta pjesma zaslužna je što su fanovi benda nazvani Chaos Masters”, o pjesmi je ispričao Dino.

jelusick

Pjesmu prati i video spot koji je sniman u zagrebačkom Hangaru, a potpisuje ga Dario DarPro Lepoglavec. Paralelno s objavom autorskog materijala bend kontinuirano niže i rasprodane koncerte. U protekle dvije godine održali su dvije europske turneje te zasvirali na renomiranim festivalima uključujući i Guitar En Scene Festival gdje su kao dio All Star postave nastupili s Johnom Norumom i Gus G-ijem, a pozornicu su dijelili s velikanima: Black Label Society, Beth Hart, Jeffom Beckom & Johnnyjem Deppom, Airbourneom,  Stingom, Joss Stone i Joeom Bonamassom.

jelusick

Pred dečkima su uz objavu albuma i uzbudljivi nastupi. Jelusick će napokon zasvirati i u Zagrebu i to 25. listopada u Vintage Industrial Baru gdje će promovirati svoj album Follow the Blind Man. Ulaznice potražite na linku.

Pjesma Chaos Master je dostupna na svim streaming servisima, album Follow the Blind Man dostupan je u prednarudžbi, a za sve novosti pratite službene stranice benda.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori