Danas je izašlo posthumno izdanje Davida Bowieja – pogledajte video za ‘Repetition ’97’

Danas je izašlo posthumno izdanje Davida Bowieja – pogledajte video za ‘Repetition ’97’

Jedan od najvećih svjetskih glazbenika David Bowie iako je preminuo i dalje ostaje jedan od najomiljenijih svih generacija. Njegova glazba definitivno ostaje, a prema pisanju brojnih portala glazbenik je pripremio i mnogo izdanja koja će tek posthumno izlaziti. Jedno od je i ova poslastica.
Video David Bowie ‘Repetition ’97’ objavljen je jučer po prvi put.

David Bowie – ‘Repetition ’97’

Video ‘Repetition ’97’ sastavljen je od video snimki proba, koje su snimane na Bowievoj turneji iz 1997. godine “Earthling Tour”. Snimao ih je Tim Pope. Prepoznatljiv Bowiev stil iz devedesetih, crvena kosa i pomalo psihodeličan video oduševljava sve fanove.

David Bowie ‘Repetition ’97’ dio je nadolazećeg arhivskog izdanja ‘ChangesNowBowie’, na kojem se nalazi devete nikad ne objavljenih pjesama. Većina je snimljena tijekom posebnog, većinom akustičnog sessiona u Looking Glass Studios u New Yorku. Pjesme su snimljene u studenom 1996. A sve je producirao i sam Bowie s članovima benda Reevesom Gabrelsom I Markom Platiem.

Album ‘ChangesNowBowie’ uskoro će biti dostupan svima I moći će se kupiti online već idućeg tjedna. Ako ste fan, definitivno se predbilježite. Prema nekim pisanjima David Bowie je složio novi albumu u tjednima pred smrt i navodno je čak snimio demo verzije pet pjesama, tako da nas u budućnosti zasigurno očekuje još ovakvih iznenađenja.

Foto: Unsplash

Učitati još
Zatvori