Beyoncé najavila svjetsku turneju 2023.
Beyoncé najavila svjetsku turneju 2023.

Beyoncé najavila svjetsku turneju 2023.

Beyoncé proživljava pravu renesansu, a mi jednostavno uživamo u njezinoj evoluciji. Sedmi studijski album Renaissance privukao je pažnju javnosti, a ona i dalje oduševljava svakim svojim potezom.

Naime, Beyoncé je u subotu na Wearable Art Gala aukciji iskoristila priliku te suptilno najavila svjetsku turneju pod nazivom  „Renaissance“ s kojom bi trebala krenuti iduće godine na ljeto.

Turneja za pamćenje

Kao i sve što radi, tako je i ovoga puta to učinila na sebi svojstven način. Turneju je najavila paketom ulaznica za koncert koje su propusnice za turneju. Točnije, paket uključuje dvije karte za prvi razred International United Airlines Polaris i boravak od tri noćenja u hotelu Marriott, uz dvije karte za turneju u gradu po vlastitom izboru. Ono što je posebno privuklo pažnju jest aukcijski dio koji je procijenjen na 20 000 dolara, a koji uključuje iskustvo iza pozornice s Beyonceinom majkom.

Iako je ovom aukcijom potvrdila nagađanja o povratku na svjetske pozornice, još ćemo malo pričekati službenu objavu. Hoćemo li imati sreće da nas Queen B ponovo nakon deset godina posjeti u Zagrebu, vidjet ćemo. Međutim, s nestrpljenjem čekamo službenu najavu i veselimo se nastupima koji će, nesumnjivo, biti za pamćenje.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori