Beyoncé s albumom Renaissance postavila novi rekord na Spotifyu
Beyoncé s albumom Renaissance postavila novi rekord na Spotifyu

Beyoncé s albumom Renaissance
postavila novi rekord na Spotifyu

Beyoncé proživljava pravu renesansu, a mi jednostavno uživamo u njezinoj evoluciji. Sedmi studijski album Renaissance izašao je u petak, a dojmovi se još nisu slegli. Beyonce se obratila obožavateljima nakon izlaska albuma na svojoj Instagram stranici.

Uz provokativnu fotografiju na kojoj sjedi u srebrnoj haljini ispod velike disko kugle dodala je fotografiju na kojoj se zahvaljuje fanovima koji su, unatoč tome što je album procurio prije službenog izlaska, čekali da svi skupa uživaju u njemu. Renaissance je njezin prvi solo album objavljen nakon Lemonade iz 2016. Na “Act 1” Renaissance nalazi se 16 pjesama, a na albumu gostuju BEAM, Grace Jones i Tems.

Queen B vratila se sa stilom

Da su fanovi jedva čekali novi album, potvrđuje još jedan podatak. Naime streaming servis Spotify je objavio da je 29. srpnja – na dan izlaska albuma – album postao najslušaniji album ženskog izvođača u jednom danu. Osim toga, sve pjesme s albuma našle su se u top 25 na američkom Spotifyu, a sedam ih je ušlo među 10 najboljih.

Nakon što smo preslušali album, moramo priznati da jedva čekamo i prvi spot, za koji se još uvijek ne zna kad će izaći. Stoga, budno pratimo i nestrpljivo čekamo što će nam Beyoncé dalje pripremiti.

Foto: Instagram, Twitter

Učitati još
Zatvori