Ovog srpnja Beyoncé će izdati novi samostalni album
Ovog srpnja Beyoncé će izdati novi samostalni album

Ovog srpnja Beyoncé će izdati
novi samostalni album

Beyoncé se vraća na velika vrata sa svojim novim albumom! Jedna od najutjecajnijih glazbenica današnjice objavila je da ovog ljeta izdaje svoj novi album pod imenom Renaissance: Act 1. Renesansa označava preporod ili procvat, pa se lako da naslutiti da će to za nju biti jedna velika glazbena prekretnica. Najava koja je raspametila vojsku njenih obožavatelja, stigla je neposredno nakon što se ova slavna pjevačica pojavila na spektakularnoj naslovnici britanskog Voguea za srpanj 2022.

Beyoncé – Renaissance: Act 1

Beyoncé je ove sjajne novosti objavila na društvenim mrežama i svojoj web stranici. U novom broju britanskog magazina, glavni urednik Edward Enninful dobio je ekskluzivan sneak peek u novi album. Ženska glazbena ikona opisuje ga kao glazbu koja podiže, koja fokus naših misli stavlja na kulture i subkulture, na našu prošlost i našu sadašnjost. Glazbu koja će mnoge ujediniti na plesnom podiju i dotaknuti im duše.

U periodu između dva albuma, omiljena je glazbenica rodila blizance, postala prva crnkinja koja je bila headliner Coachelle, izbacila vizualni album ‘Black is King’ za film ‘Lion King: The Gift’, osvojila prvu nominaciju za Oscar za svoju pjesmu u filmu ‘King Richard’ i k tome lansirala više različitih kolekcija za svoj modni brend Ivy Park.

Renaissance: Act 1 uključivat će 16 pjesama koje će varirati od dance do country tematike, a za njega je zasad moguće napraviti pre-save opciju na Tidalu. Bit će to njen sedmi samostalni album koji će svjetlo dana ugledati 29. srpnja!

Foto: Instagram

Preporuka

Zatvori