Ovog srpnja Beyoncé će izdati novi samostalni album
Ovog srpnja Beyoncé će izdati novi samostalni album

Ovog srpnja Beyoncé će izdati
novi samostalni album

Američka diva Beyoncé vraća se na velika vrata! Jedna od najutjecajnijih glazbenica današnjice, objavila je da ovog ljeta izdaje svoj novi album pod imenom Renaissance: Act 1. Renesansa označava preporod ili procvat, pa se lako da naslutiti da će to za nju biti jedna velika glazbena prekretnica. Najava koja je razveselila sve njezine obožavatelje, stigla je neposredno nakon što se ova slavna pjevačica pojavila na spektakularnoj naslovnici britanskog Voguea za srpanj 2022.

Beyoncé – Renaissance: Act 1

Beyoncé je ove sjajne novosti objavila na društvenim mrežama i svojoj web stranici. U novom broju britanskog magazina, glavni urednik Edward Enninful dobio je ekskluzivan sneak peek u novi album. Ženska glazbena ikona opisuje ga kao glazbu koja podiže, koja fokus naših misli stavlja na kulture i subkulture, na našu prošlost i našu sadašnjost. Po njezinim riječima, ovo je glazba koja će mnoge ujediniti na plesnom podiju i dotaknuti im duše.

Već 2021. je Beyonce u intervju za Harpers Bazaar otkrila : “Uz svu izolaciju i nepravdu u protekloj godini, mislim da smo svi spremni ponovno pobjeći, putovati, voljeti i smijati se. Osjećam nastajanje renesanse i želim sudjelovati u njegovanju tog bijega na bilo koji mogući način.” 

Renaissance: Act 1 izlazi 29. srpnja i uključivat će 16 pjesama, a za njega je zasad moguće napraviti pre-save opciju na Tidalu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori