Adele je izbacila videospot za pjesmu „Oh My God“ i iznenadila mnoge

Adele je izbacila videospot za pjesmu „Oh
My God“ i iznenadila mnoge

Glazbena diva Adele maksimalno se pokušava modernizirati i prilagoditi današnjem dobu, ali onako kako ona to najbolje radi – iskreno, emotivno, živopisno i nepogrešivo. Baladu„Easy On Me“ objavila je nakon duže pauze i u kratkom roku postala veliki glazbeni hit. Odiše moćnim stihovima, vokalom i interpretacijom, a spot je već pregledan više od 222 milijuna puta.

Nakon objavljenog singla„Easy On Me“, uslijedio je glazbeni videospot za pjesmu„Oh My God“ koja je peta pjesma na Adelinom četvrtom studijskom albumu. „Oh My God“ je sama po sebi plesna i inspirirana zvucima 80-ih godina prošlog stoljeća pa tako četverominutni spot krase raznovrsni kostimi, dramatični plesači i efektna scenografija s pjevačicom u fokusu. Adele je uz Instagram najavu spota napisala da je odmorna te da se osjeća spremnom za 2022. jer toliko toga dolazi i uzbuđena je što će to svi moći vidjeti.

Grandiozan povratak na glazbenu scenu

Mnogi smatraju da je Adelin dugoočekivani album „30“ najhrabrije šaranje žanrovima do sad. To potvrđuje činjenica da je oborio rekorde i ostvario nezapamćen uspjeh postavši najprodavanijim i najslušanijim albumom 2021. godine. Opjevala je mnoge situacije koje su ju mučile tijekom ljubavnog brodoloma i opisala je svoj odnos s devetogodišnjim sinom Angelom, ali i svoj pronalazak sreće u glazbenim notama i simboličnim tekstovima. Jedno je sigurno – Adele se vratila jača no ikada, a njeno najnovije izdanje donosimo u nastavku!

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori