Stigao je dugoočekivani album slavne pjevačice Adele

Nakon gotovo pet godina stanke Adele je napokon izbacila dugoočekivani album naziva “30”. Kada je 2019. godine objavila da se razvodi od tadašnjeg muža Simona Koneckija, s kojim ujedno ima i dijete, prva pomisao brojnih fanova bila je da je u pripremi novi album. Mnogi fanovi su bili u pravu jer je upravo razvod prethodio kreiranju novog albuma.

U nedavnom intervjuu s Oprah koji je predovodio koncertu naziva “Adele: One Night Only” Adele ističe kako je novi album u jednom smislu i oproštajno pismo bivšem mužu. Ideja o savršenoj obitelji nešto je što je Adele oduvijek priželjkivala, “Od malih nogu obećala sam sebi da ću, kad budem imala djecu, ostati zajedno sa svojim partnerom i da ćemo biti ta ujedinjena obitelj i trudila sam se jako, jako dugo.” Međutim, ono što je presudilo braku jest pronalazak sebe i vlastite sreće.

Ako se nadate albumu koji je prožet mržnjom i grižnjom savjesti u krivu ste. U intervjuu s Oprah Adele je otkrila da unatoč tome što su ona i Simon razišli, i dalje ima ogromno poštovanje i povjerenje prema njemu. Novi album naziva “30” možete poslušati već danas na svim streaming platformama.

Foto: Instagram

0