Novi film & food festival u Zagrebu

Novi film & food festival u Zagrebu

A099_C005_1123KQ

‘East Side Sushi’

U zagrebačkom art kinu Kaptol Boutique Cinema 25. svibnja počinje novi, specifičan filmski festival koji će oduševiti sve foodije, a i ljubitelje dobrih filmova.

Na repertoaru festivala će sve posjetitelje dočekati filmovi – prave kino, no i gastronomske poslastice. Riječ je o novoj višeosjetilnoj poslastici za sve ljubitelje fine hrane, filmova i finih filmova o hrani. Na repertoaru ćete tijekom četiri dana moći pogledati filmove o renomiranim masterchefovima i kulinarskim entuzijastima. A prije samih filmskih projekcija uz kupnju ulaznice moći ćete uživati u besplatnim kulinarskim delicijama u WOW baru u prostoru kina, a koje prate temu dana.

Juana and Aki eating_300dpi_1920x1080

‘East Side Sushi’

Svaki dan nosi svoju temu i fine specijalitete prije projekcija pa će svi posjetitelji tako na otvorenju moći uživati u kineskoj gastrokulturi. U suradnji s Konfucijevim institutom u Zagrebu očekuje vas radionica kaligrafije, a festival će ugostiti i jednog zmaja te ženu zmajskog glazbenog talenta. Za sve to vrijeme, na meniju posjetitelje čekaju fine spring rolice i dumplingsi.

Tijekom tog prvog dana na repertoaru će biti filmovi kineske gastronomske tematike – Mravi na škampu: Noma u Tokyju (‘Ants on a Shrimp’) i Priča o Sakeu (‘Kampai! For the love of sake’), a dalje slijede filmovi Sergio Herman: Savršeno!, Sushi na meksički način (‘East side Sushi’), Teatar života (‘Theater of life’), Oluja na tanjurima (‘Cook up a storm’) i Uživanje u kavi (‘Cup of culture’).

Što možete očekivati svaki novi dan na Festivalu, saznajte prateći nas i Facebook stranicu.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori