Zašto jedva čekamo 2. sezonu TV serije Ozark?

Zašto jedva čekamo 2. sezonu
TV serije Ozark?

Da, potvrđeno je – mračna serija Ozark koju mnogi stavljaju uz bok seriji Breaking Bad se vraća ove godine! Službena vijest od strane Netflixa jest da se druga sezona TV serije Ozark počinje emitirati 31. kolovoza i donosi deset epizoda garantirano napete radnje. Novu sezonu također potpisuje Jason Bateman kao režiser i izvršni producent, a glumi i jednu od glavnih uloga. U novoj sezoni možemo očekivati mnogo nepredvidivih obrata, no poznato je da u grad dolazi novi inspektor sada kada Dalea više nema i on će nadgledati pranje novca. Kriminalci kao da su postali finiji, opasniji i ozbiljniji ili kako je Jason Bateman rekao (…)the criminals might be wearing ties next year as opposed to flannels. 

Novi, napetiji Ozark?

U novoj sezoni razina opasnosti, izazova i rubnih odnosa unutar obitelji Byrds će eskalirati toliko da ako ste mislili da je prošla sezona bila napeta i da je kidala živce, sada ćete se prilično iznenaditi! Gledat ćemo opet staru postavu glumaca – Jasona Batemana, Lauru Linney, Sofiju Hublitz i Skylara Gaertnera, a i još mnogo novih lica. ako ste se pitali kako će izgledati jedan od kompliciranijih televizijskih odnosa brakova – izgleda sve bolje. Marty i Wendy pokušat će dovesti svoj odnos u red. Iako su vezani zločinom, bijegom i obitelji, svoj emitivan odnos pokušat će srediti i vratiti onu ljubav koja je nestala. Iako se to može činiti pomalo ziheraški i dosadno za razvoj priče, vjerujemo da se to neće lako desiti i da će svakako morati prijeći preko mnogo prepreka koje će nas držati u napetosti, kao što nas je držao njihov odnos u prvoj sezoni.

Wendyn otac se vraća u drugoj sezoni, a Bateman je javnosti otkrio da će jedan od važnijih likova nasilno nestati iz serije… Kako god bilo, nakon uspjeha prve sezone, i stvarno genijalne priče koja nas je držala iz epizode u epizodu prikovane za male ekrane, ova serije je jedan od razloga zašto vjerujemo da će nam televizijske večeri kraja ljeta biti jednostavno – odlične. Ako niste pogledali prvu sezonu, sada imate šansu saznati zašto su ju apsolutnu svi relevantni mediji nahvalili, taman do 31. kolovoza. Do tada donosimo i nekoliko novih kadrova iz druge sezone i trailer:

Foto: Ozark

Učitati još
Zatvori