Premijera na Netflixu: Will Ferrell briljira u brutalnoj parodiji na Eurosong

Premijera na Netflixu: Will Ferrell briljira u
brutalnoj parodiji na Eurosong

Iako je Eurosong ove godine, na žalost svih fanova odgođen, Netflix će namiriti vaše potrebne za ovim glazbenim spektaklom. Naime od danas je na njihovom servisu dostupan film koji je radio Will Ferrell, Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga.

https://www.instagram.com/p/CBxjoFyAdM6/?igshid=pu9trygph4rk&fbclid=IwAR13PVFwBpWwcplkUptXJ3BZh2b7IVM4Fa6Dg4gepvtPqdBohByVjiqgMvE

Will Ferrell u svom stilu

Ovaj komičar potrudio se da nas u parodiji na najveće europsko glazbeno natjecanje nasmije do suza. Film prati islandske pjevače kojima se pruža prilika da predstavljaju svoju zemlju na Eurosongu. Teatralno smiješna parodija odvest će nas iza kulisa u pripreme za nastup, a bizarne situacije samo će pojačati dozu humora. U originalnom opisu filma stoji da Lars i Sigrit pjevači, koji su dobili priliku predstavljati svoju zemlju na Eurosongu, dokazuju da je svaki san koji zamislimo vrijedan borbe. Na putu prema ostvarenju sna susreću se sa svim i svačim, upadaju u razne nezgodne situacije a teatralno humoristični prikaz ovog glazbenog spektakla oduševit će i fanove ali i one koji to nisu. Ako volite humor za koji je specifičan Will Ferrell onda vam je otprilike jasno kako će ovaj film izgledati. Osim njega u filmu glume i Natasia Demetriou, Rachel McAdams, Pierce Brosnan i mnogi drugi. Pogledajte trailer i rezervirajte ovaj vikend za plakanje od smijeha.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori