Prisjetite se najvećih hitova Eurosonga u specijalnoj emisiji „Eurosong od doma“

Prisjetite se najvećih hitova Eurosonga u specijalnoj emisiji „Eurosong od doma“

Aktualna situacija odgodila je brojna glazbena događanja a među njima je i najveći europski televizijski show Eurosong. Iako je ovogodišnja eurovizijska pozornica ostala tek u fazi dizajnerskih nacrta, to, čini se, ni najmanje nije utjecalo na entuzijazam fanova. Naime, popularni portal eurosong.hr tjedan dana prije planiranog održavanja 65. izdanja natjecanja u Nizozemskoj donosi posebnu verziju ove glazbene poslastice u domove diljem regije. U posebnoj YouTube emisiji moći ćemo pratiti Eurosong od doma.

Eurosong od doma

Na ovom linku 9. svibnja u 20 sati možete pratiti specijalnu emisiju u kojoj će hrvatski izvođači s Eurosonga i sudionici Dore pjevati svoje i eurovizijske pjesme u akustičnoj verziji. Ljubav prema Eurosongu ove godine tako spaja šeficu nesuđene hrvatske eurovizijske delegacije Uršulu Tolj, hrvatskog Mr. Eurosonga Duška Ćurlića, vjerojatno najvećeg fana Eurosonga iz javnog života Dalibora Petka te Ivana Horvata, urednika portala eurosong.hr .

Kakav bi to bio svibanj bez Eurosonga?

“Upravo s tom mišlju krenuli smo razvijati projekt koji će razveseliti sve eurovizijske obožavatelje, kao i one koji vjerno prate hrvatsku glazbenu scenu. Ono što pripremamo vratit će nas s nostalgijom u neke prošle dane, ali i donijeti eurovizijski duh u domove obožavatelja. Dobre energije i veselja nam svima treba ovih dana“, rekao je Ivan Horvat, glavni urednik eurosong.hr-a i dodao kako će tek narednih dana otkriti kojih će to 14 izvođača otpjevati više od 30 hitova s Dore i Eurosonga među kojima i Ein Bißchen Frieden, Sveta ljubav, Fuego, Divlji vjetre, Sasvim sigurna, Uno, Crazy i druge.

Dora Challenge kao uvod u događanje

Ekipa portala osmislilila je i Dora Challenge, izazov u kojem su Bojan Jambrošić, Đana, Lorena, Damir Kedžo i Indira pokazali poznavanje hitova s prethodnih Dora. Osim toga, HRT-ova mozaična emisija Kod nas doma donosi kratke priče o predstavnicima zemalja na ovogodišnjem natjecanju. Stranica eurosong.hr godišnje ostvari gotovo 900.000 posjeta te preko 2 milijuna pregleda stranice, a vodi je 10 entuzijasta iz cijele regije s ciljem održavanja interesa u glazbeno natjecanje koje svake godine prati 200 milijuna ljudi diljem Europe i svijeta.

Foto: eurosong.hr

Učitati još
Zatvori