Treća sezona serije White Lotos vodi nas u Tajland. Donosimo detalje
Treća sezona serije White Lotos vodi nas u Tajland. Donosimo detalje

Treća sezona serije White Lotos vodi nas
u Tajland. Donosimo detalje

Sve su glasnija šuškanja kako ćemo imati priliku gledati i treću sezonu hvaljene serije White Lotos. Prema informacijama koje je za Variety potvrdio izvor blizak produkciji, nova sezona trebala bi nas odvesti u Tajland i jedan od četiriju posjeda koje luksuzni hotelski div Four Seasons ima u toj zemlji.

HBO je odbio komentirati spomenute navode, no upućeni su potvrdu ovih informacija pronašli i u nedavnim izjavama redatelja Mikea Whitea, koji je nagovijestio kako bi treća sezona mogla biti smještena u Aziju te usmjerena na istraživanje spiritualnosti Dalekog istoka.

Priželjkujemo povratak Jennifer Coolidge

Pojedinosti o izboru glumaca tek trebaju biti objavljene, no vođeni podatkom kako je druga sezona sadržavala primarno novi ansambl,  sigurno je pretpostaviti kako ćemo na odmoru u Aziji upoznati brojna nova lica.

Također, još uvijek nije poznata sudbina zasigurno najveće zvijezde serijala, glumice Jennifer Coolidge, čiji je lik smrtno stradao u finalnoj epizodi druge sezone. Brojni obožavatelji već su putem društvenih mreža izjavili kako priželjkuju uskrsnuće Tonyje McQuoid-Hunt, a time i povratak Coolidge u ulozi ekscentrične bogatašice.

Prije nove sezone, nova žetva nagrada

U najboljem slučaju treća sezona bi male ekrane mogla ugledati krajem godine. No prije novih nastavaka, očekuje se kako će posljednja prikazana sezona ostvariti zapažen uspjeh na narednim dodjelama televizijskih nagrada.

Podsjetimo, prva sezona može se pohvaliti s čak 20 Emmy nominacija u 13 kategorija, a vjeruje se kako ista sudbina čeka i drugu sezonu.

Dok s nestrpljenjem čekamo vijesti o novoj sezoni, ovdje možete pronaći serije koje biste mogli pogledati ako vas je oduševio White Lotos.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori