Serije koje biste mogli pogledati ako vas je oduševio Bijeli lotos
Serije koje biste mogli pogledati ako vas je oduševio Bijeli lotos

Serije koje biste mogli pogledati ako vas
je oduševio Bijeli lotos

Druga sezona serije Bijeli lotos (The White Lotus) premijeru je na HBO Max streaming platformi doživjela prošlog  listopada. U kratkom roku premetnula se u jedan od najpopularnijih novih naslova te krenula stopama prve sezone, koja je ovjenčana nizom nagrada.

Ako i vi spadate u obožavatelje ove serije vjerujemo kako ste je pogledali u jednom dahu. No, što sada? Donosimo vam četiri prijedloga serija koje možete pogledati.

Enlightened

Ako vam je rastanak sa serijom Bijeli lotus teško pao i poželjeli ste uživati u redateljskom rukopisu Mikea Whitea  – pravo je vrijeme da (ako već niste) pogledate seriju Enlightened. Premda je zaživjela samo dvije sezone, ostvarila je niz pozitivnih kritika.

Donosi priču o ženi, koju je sjajno odigrala Laura Dern, čije duhovno buđenje izazove cijeli niz kaotičnih situacija kako u privatnom, tako i poslovnom okruženju.

The Chair

Naš sljedeći prijedlog mogli biste pogledati u jednome danu, naravno ako se odlučite na maratonsko binganje. Naime, dostupna je tek jedna sezona Netflixove serije The Chair u kojoj je glavna uloga povjerena Sandri Oh.

Baš kao i Bijeli lotos, serija se na zanimljiva način bavi klasnim razlikama, dok prati život prve obojene žene koja je postala voditeljica katedre na prestižnom sveučilištu.

Big Little Lies

Serija Big Little Lies prati sličnu narativnu osnovu kao i Bijeli lotos jer misterij ubojstva postavlja pozornicu za dramsko odigravanje likova. Naslov koji tematizira zakulisne igra iza naizgled savršenog života članova prve klase okupio je prvoklasnu glumačku ekipu koja okuplja i zvijezde poput Reese Witherspoon, Nicole Kidman i Meryl Streep.

Nine Perfect Strangers

Ekskluzivna wellness oaza odredište je koje obećanjima o uklanjanu stresa privuče devet potpunih stranaca. No, ubrzo će po dolasku shvatiti kako je voditeljica odmarališta, koju je sjajno odigrala Nicole Kidman, na vrlo različitoj vrsti misije od one “iscjeljenja i transformacije” koju fiktivno promiče.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori