Ovo bi mogao biti film koji će nam obilježiti ljeto

Ovo bi mogao biti film koji će
nam obilježiti ljeto

Prošle su se godine vratile velike filmske premijere kakve pamtimo i prije pandemije. Kino dvorane iznova su punili dugoiščekivani filmski naslovi, a takva se praksa nastavila i u 2022. godini. Proljeće će nam obilježiti izlazak brojnih uzbudljivih serija koje ćemo, ne sumnjamo, izbingeati u kratkom roku, a na ljeto ponovno kreće istinska filmska groznica. U moru naslova koje ćemo gledati na streaming servisima i u kinima jedan se zasad nameće kao najuzbudljiviji novitet. Osim što je nam je priča izvorno poznata iz bestseller knjige, film donosi i glumačke izvedbe koje izazivaju posebno uzbuđenje.

Uskoro stiže film Where the Crawdads Sing

Nastao po istoimenoj knjizi Where the Crawdads Sing (u hrvatskom prijevodu Petre Pugar Djevojka iz močvare), film će zasigurno izazvati oduševljenje među ljubiteljima romana, ali i obožavatelja glavne glumice Daisy Edgar-Jones.

Nakon što smo je gledali u seriji Normal People, Edgar-Jones nastavila je plijeniti pozornost glumačkom izvedbom u filmu Flesh. U kratko se vrijeme profilirala u jednu od najzanimljivijih mladih glumica na sceni, a Where the Crawdads Sing nastavit će niz njezinih interesantnih pojava.

Radnja se vrti oko djevojke iz močvare, Kye Clark, o kojoj su glasine godinama kolale malim gradićem u Sjevernoj Karolini. Kad je mala okolina 1969. godine ostala šokirana ubojstvom mladića Chasea Andrewsa, većina ih je kao najlogičnijeg krivca vidjela upravo Kyu. Međutim, o njoj se zapravo malo zna, a gotov nitko ne zna da je preživjela gubitak cijele obitelji i u toj je samoći ostala živjeti. Stvari se mijenjaju kad dvojica mladića, fascinirana njezinom pojavom, ulaze u Kyin život, a ona napušta svakodnevicu na koju je naviknula.

Film stiže u produkciji kompanije Hello Sunshine glumice Reese Witherspoon koja je dosad prezentirala javnosti same filmske i TV hitove. Izlazi 22. srpnja i zasigurno ćemo vam prenijeti dojmove s oduševljenjem!

Foto: Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori