Uskoro počinje Rab Film Festival: Filmove ćemo gledati iz brodica

Uskoro počinje Rab Film Festival:
Filmove ćemo gledati iz brodica

U subotu, 22. kolovoza, s početkom u 20 sat, u uvali I. PADOVA, u gradu Rabu održat će se drugo izdanje festivala istraživačkog filma – Rab Film Festival – RAFF 2020.

Najizazovnija godina za filmaše

Ova godina mnogim je filmskim festivalima najizazovnija do sada. Neki su svoje održavanje morali odgoditi za drugi dio godine, neki su djelomično i/ili u potpunosti prešli na online izdanja, a neki su svoje izvođenje prilagodili trenutnoj situaciji uzrokovanoj pandemijom virusa COVID-19.

Gledanje filmova iz kaića

Rab Film Festival je svoje prošlogodišnje izdanje završio projekcijom i proglašenjem pobjednika u morskoj uvali, gdje je publika gledala filmove s kaića. Jedno posve drugačije iskustvo doživljaja kina! Tako je ove godine odlučeno, u skladu s preporučenim epidemiološkim mjerama, vjernoj publici omogućiti upravo to nezaboravno kaich cinema iskustvo! Poseban doživljaj morskog kina – RAFF SEAPLEX KAICH – iskorak je u turističkoj i kino ponudi grada Raba, Jadrana i Hrvatske. Organizatori, uz veliku pomoć sponzora i pokrovitelja, publici gledanje filmova omogućuju posve besplatno.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori