Deadpool & Wolverine: Donosimo prvi pogled na novi film. Stiže li još jedno razočaranje?
Deadpool & Wolverine: Donosimo prvi pogled na novi film. Stiže li još jedno razočaranje?

Deadpool & Wolverine: Donosimo prvi pogled na novi film. Stiže li još jedno razočaranje?

Kad se 2016. godine Deadpool pojavio u kinima, malo tko je očekivao da će taj film o antijunaku s licem ‘starog, isušenog avokada’ u konačnici napraviti čudesan rezultat na kino blagajnama, stvoriti revoluciju i začeti novu religiju. No, upravo to se dogodilo, a onda se i ponovilo s drugim nastavkom.

Ipak, treći nastavak u kina nije stigao onda kada smo ga priželjivali, a tome je uvelike pridonijela i pandemija koronoavrirusa. Naime, još je krajem 2019. godine Ryan Reynolds potvrdio da trenutno s cijelim timom snima treći nastavak. Iako nije otkrio nikakve detalje o filmu, izjavio je da obožavatelji neće dugo trebati čekati na Deadpool 3.

Nažalost, ipak ćemo se morati strpiti. Ali dobra je vijest kako će čekanje biti nešto kraće te je datum premijere pomaknut sa studenog na srpanj. Tako ćemo omiljenog (anti)junaka u novim godinama imati priliku vidjeti od 26. srpnja 2024. godine.

Tijekom jučerašnje utakmice na Superbowlu debitirao je prvi trailer najiščekivanijeg antiheroja studija Marvel ove godine – Deadpol i Wolverine. Uz Ryana Reynoldsa u nenadmašnoj ulozi Deadpoola ovog puta možemo uživati i u povratku Hugha Jackmana kao Wolverina. Njih će dvojica zajedno promijeniti povijest MCU-a. Ili pokušati…

Deadpool

Najavni video novog filma ček vas u nastavku. Novi nastavak Deadpoola režirao je Shawn Levy, redatelj franšize Noć u muzeju, koji je s Reynoldsom surađivao na filmovima Free Guy i The Adam Project. Uz Reynoldsa i Jackmana u filmu glume Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni i Matthew Macfadyen. 

Slijedi li nam još jedno razočaranje iz Marvel studija ili će Deadpool dostići slavu svojih prethodnika? Procijenite sami.

Foto: IMDb, Promo

Učitati još
Zatvori