Vraća se Deadpool: Objavljeni su prvi kadrovi, a tu je i Wolverine
Vraća se Deadpool: Objavljeni su prvi kadrovi, a tu je i Wolverine

Vraća se Deadpool: Objavljeni su prvi
kadrovi, a tu je i Wolverine

Kad se 2016. godine Deadpool pojavio u kinima, malo tko je očekivao da će taj film o antijunaku s licem ‘starog, isušenog avokada’ u konačnici napraviti čudesan rezultat na kino blagajnama, stvoriti revoluciju i začeti novu religiju. No, upravo to se dogodilo, a onda se i ponovilo s drugim nastavkom.

Ipak, treći nastavak u kina nije stigao onda kada smo ga priželjivali, a tome je uvelike pridonijela i pandemija koronoavrirusa. Naime, još je krajem 2019. godine Ryan Reynolds potvrdio da trenutno s cijelim timom snima treći nastavak. Iako nije otkrio nikakve detalje o filmu, izjavio je da obožavatelji neće dugo trebati čekati na Deadpool 3.

Nažalost, ipak ćemo se morati strpiti. Ali dobra je vijest kako će čekanje biti nešto kraće te je datum premijere pomaknut sa studenog na srpanj. Tako ćemo omiljenog (anti)junaka u novim godinama imati priliku vidjeti od 26. srpnja 2024. godine.

Ryan Reynolds as Deadpool/Wade Wilson in Marvel Studios’ DEADPOOL & WOLVERINE. Photo courtesy of Marvel Studios. © 2024 20th Century Studios / © and ™ 2024 MARVEL.

Tijekom jučerašnje utakmice na Superbowlu debitirao je prvi trailer najiščekivanijeg antiheroja studija Marvel ove godine – Deadpol i Wolverine. Uz Ryana Reynoldsa u nenadmašnoj ulozi Deadpoola ovog puta možemo uživati i u povratku Hugha Jackmana kao Wolverina. Njih će dvojica zajedno promijeniti povijest MCU-a.

Deadpool

Najavni video novog filma ček vas u nastavku. Započinje na rođendanskoj zabavi Wadea Wilsona koju prekidaju agenti Time Variance Authority, koji ga vraćaju u stožer i upućuju na misiju prikazujući mu slike iz povijesti studija Marvel, uključujući Kapetana Ameriku, Iron Mana i Thora. Vaš mali kinematografski svemir će se zauvijek promijeniti. Ja sam Mesija. Ja sam Marvelov Isus, kaže Deadpool!

Novi nastavak Deadpoola režirao je Shawn Levy, redatelj franšize Noć u muzeju, koji je s Reynoldsom surađivao na filmovima Free Guy i The Adam Project. Uz Reynoldsa i Jackmana u filmu glume Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni i Matthew Macfadyen. 

Foto: IMDb, Promo

Učitati još
Zatvori