Službeno je: Snima se treći nastavak filma ‘Princezini dnevnici’
Službeno je: Snima se treći nastavak filma ‘Princezini dnevnici’

Službeno je: Snima se treći nastavak filma
‘Princezini dnevnici’

Moderna bajka o običnoj djevojci iz susjedstva koja postaje princeza dobiva svoj treći nastavak. Riječ je o filmu Princezini dnevnici, koji je nastao prema istoimenom književnom predlošku koji potpisuje američka spisateljica Meg Cabot.

Službeno je potvrđeno kako Disney aktivno radi na novom filmu o kraljevskoj obitelji Genovije. Uloga Mije Thermopolis proslavila je glumicu Anne Hathaway, no nije sigurno hoće li se pojaviti u novom nastavku.

Ipak, još je 2019. godine u jednom medijskom istupu ustvrdila kako bi voljela ponovno sudjelovati u ovom projektu. Također, tada je priznala i kako već postoji adaptirani scenarij za film Princezini dnevnici: Zaljubljena princeza, a njegova radnja bi se uvelike trebala temeljiti na istoimenom književnom naslovu.

A Anne nije jedina koja je u svojim medijskim istupima istaknula kako bi se rado odazvala snimanju novog nastavka. Isto su učinile i legendarna glumica  Julie Andrews, koja je utjelovila kraljicu Clarisse Renaldi te producentica Debra Martin. Ostaje vidjeti hoće li se njihove želje i ostvariti. No, jedno je sigurno – Princeza Mia Thermopolis se vraća na velike ekrane!

Učitati još
Zatvori