Legendarna Bridget Jones vraća se na velika platna
Legendarna Bridget Jones vraća se na velika platna

Legendarna Bridget Jones vraća
se na velika platna

Prošlo je šest godina otkako smo glumicu Renée Zellweger posljednji put vidjeli u ulozi legendarne Bridget Jones, no sve je izglednije kako ćemo se s filmskom junakinjom ponovno družiti na velikom platnu.
Vijest o snimanju četvrtog nastavka filma Dnevnik Bridget Jones potvrdila je autorica knjiga na kojima se serijal temelji.
bridget jones

Engleska književnica Helen Fielding otkrila je kako radi na adaptaciji vlastitog djela Bridget Jones: Mad About the Boy. Ovaj roman objavljen je 2013. godine, a govori o novoj fazi života glavne junakinje.

Riječ je o trećem književnom nastavku dnevničkih zapisa osebujne junakinje Bridget, no on će biti predložak za četvrti film. Naime, predložak za film Bridget Jones’s Baby bile su kolumne Helen Fielding, koje je autorica tijekom 2005. i 2006. godine pisala za The Independent.

bridget jones
bridget jones

Hoćemo li Renée Zellweger ponovno vidjeti u ulozi koja ju je proslavila?

Glumica je svojevremeno u šali istaknula kako će novi film morati nosi naziv Menopauza, s obzirom na to da je ušla u šesto desetljeće života. Ipak, priznala je i kako je spremna ponovno odigrati ovaj lik, ako joj se za to pruži prilika.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori