Napokon gledamo treću sezonu hit serije The Morning Show
Napokon gledamo treću sezonu hit serije The Morning Show

Napokon gledamo treću sezonu hit
serije The Morning Show

Na program Apple TV-a napokon stiže treća sezona hvaljenje serije The Morning Show. Premijera nove sezone najavljena je za 13. rujan. Najavni trailer, koji je ovih dana službeno predstavljen, otkriva nam kako poznata TV mreža pokušava zadržati svoje gledatelje dok se suočava s izazovima dok se promjenjivog gospodarstva i novih vanjskih igrača.

Prisjetimo se, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon i Steve Carell bili su ključna lica prve i druge sezone. Inspiracija iza serije je društveni pokret #MeToo koji je do temelja uzdrmao Hollywood posljednjih godina. Aniston i Carell voditelji su prestižne emisije The Morning Show, uživaju gotovo kultni i nedodirljivi status, a onda je Carellov lik optužen za seksualnog uznemiravanje.

Na Carellovo mjesto zatim dolazi lik Reese Witherspoon i drama se počinje zahuktavati. Tako je nastala binge worthy televizijska poslastica u kojoj se miješaju brojni društveni problemi, a sve u okviru medija, novca i svjetla reflektora. U drugoj sezoni, između ostaloga, mogli smo vidjeti prve posljedice koje je pandemija ostavila na ljude.  

Treća sezona nastavlja gdje je finale stalo

Treća sezona na male ekrane vraća dobro nam poznato lice nekadašnjeg momka s MadisonaJona Hamma. Glumac će se pojaviti u ulozi tehnološkog titana Paula Marksa. Ostatak glumačke ekipe čine U trećoj sezoni također glume Nestor Carbonell, Karen Pittman, Nicole Beharie i Julianna Margulies. Najavni video čeka vas u nastavku:

Foto: IMDb, Instagram

Učitati još
Zatvori