Marvel ima novi girl power film, no njegov trailer nas je razočarao
Marvel ima novi girl power film, no njegov trailer nas je razočarao

Marvel ima novi girl power film, no
njegov trailer nas je razočarao

Studeni nam donosi nastavak filma Captain Marvel u kojem je glavna uloga povjerena Brie Larson. Slavna Oscarovka ponovno će reprizirati ulogu akcijske junakinje Carol Danvers, a na velikom platnu pridružit će joj se još dvije ženske zvijezde Marvelovog filmskog svijeta. Riječ je o Teyonah Parris, koju smo u seriji WandaVision vidjeli u ulozi Monice Rambeau te Iman Vellani, koja je u seriji Ms. Marvel prvi puta utjelovila lik Kamale Khan.

Radnja nastavka otkriva nam kako će se kapetanica Marvel naći u neočekivanoj situaciji kada se njezine moći počinju ispreplitati s onima super-obožavateljice Kamale i astronautkinje Monice. Shodno rečenom, ne čudi što je za nastavak odabran jednostavan naziv The Marvels.

Već iz navedenog odlomka jasno je kako je pred nama jedan pravi girl power movie. Isto je potvrdio i netom objavljeni najavni video. No, prikazani kadrovi filma The Marvels u nama su izazvali razočarenje. Premda smo se istinski radovali jedinom pravom filmu o superheroinama, radnja koju sugerira prikazani video djeluje u najmanju ruku nezanimljivo te juvenilno.

No, ne dijele svi naše mišljenje. Štoviše, komentari na društvenim mrežama većinski su istaknuli kako s radošću iščekuju premijeru koja je zakazana za 10. studeni. Pritom su posebno pohvalili komične elemente koji su prikazani u najavnom videu te zbog kojih vjeruju kako je riječ o “zabavnom filmu”.

Unatoč različitim razmišljanjima jedno je sigurno – obožavatelje Marvelovih filmova zasigurno će razveseliti što će Samuel L. Jackson reprizirati ulogu Nicka Furyja. Osim na velikom platnu, u istoj ulozi imat ćemo ga priliku vidjeti i na malim ekranima u novoj seriji Secret Invasion, koja će od 21. lipnja biti dostupna na platformi Disney+.

A već narednog mjeseca u domaćim kinima imat ćemo priliku vidjeti treći nastavak još jednog hita iz Marvelovog svijeta –  Guardians of the Galaxy. Premijera je zakazana za 4. svibanj.

Foto: IMDb

Učitati još
Zatvori