Autori hit serije Stranger Things otkrili koji lik nije trebao dočekati drugu sezonu
Autori hit serije Stranger Things otkrili koji lik nije trebao dočekati drugu sezonu

Autori hit serije Stranger Things otkrili koji lik nije trebao dočekati drugu sezonu

Serija Stranger Things jedan je od Netflixovih najvećih fenomena posljednjih godina. Nedavno je prikazan prvi dio četvrte sezone, a novost je ta da se sezona prikazuje u dva dijela. Sada smo u iščekivanju drugog, koji je na rasporedu 1. srpnja i sastoji se od dvije epizode. U međuvremenu, doznaju se mnogi detalji sa snimanja prijašnjih sezona. Sada su kreatori serije, braća Duffer, iznenadili jednim priznanjem koje je šokiralo fanove. Naime, jedan od omiljenih likova, Steve, nije trebao dočekati ni drugu sezonu.

Lik koji se gledateljima uvukao pod kožu

Stevea su gledatelji upoznali kao popularnog srednjoškolca koji je u prvoj sezoni bio, slobodno se može reći, dežurni ‘bully’. Tada je bio u vezi s Nancy, i nije izgledalo da bi se mogao prometnuti u jednog od glavnih likova. Međutim, to se dogodilo već u idućoj sezoni. Njegovo neočekivano prijateljstvo s Dustinom razvilo se u jednu od najboljih priča cijele serije, a Steve je postao jedan od najduhovitijih likova kojeg gledatelji obožavaju.

Steve, kojeg se često naziva i babysitterom grupe glavnih likova, definitivno je trebao umrijeti u prvoj sezoni, ističu braća Duffer. Iako ne znaju kako i u kojem trenutku bi se to dogodilo, takav je bio plan. Kažu da bi se to dogodilo u okršaju s demogorgonom, međutim u posljednji trenutak je cijela priča preokrenuta. Steve, kojeg je utjelovio glumac Joe Keery, dočekao je i četvrtu sezonu te se u nekoliko navrata pokazao kao junak koji je skupini prijeko potreban.

Serija koja pomiče granice sa svakom epizodom

Brojni kritičari su nakon ove informacije istaknuli kako je planiran razvoj događaja samo dokaz koliko je prije punih pet godina serija bila drugačija, a nije se niti razmišljalo toliko unaprijed. Danas, nakon što je najavljeno snimanje pete i posljednje sezone, stvari izgledaju zaista drugačije Neočekivani razvoj radnje samo pokazuje kako su neke originalne ideje otišle u sasvim drugom smjeru, ali Stranger Things i dalje oduševljava milijune gledatelja sa svakom novom epizodom.

Foto: Profimedia

 

Učitati još
Zatvori