Idemo u Upside Down: Zavirite u novu ‘Stranger Things’ trgovinu

Idemo u Upside Down: Zavirite u novu
‘Stranger Things’ trgovinu

Svijet Stranger Things serije vrtoglavo je privukao milijune gledatelja i obožavatelja u cijelom svijetu. Kao jedna od daleko najuspješnijih serija na Netflixu, Stranger Things je tijekom tri sezone pogledalo i nekoliko milijuna ljudi, a uspjeh serije inspirirao je nastanak čitave franšize pa se danas radi na specijalnim kolekcijama odjeće u znaku serije, video igricama, a sutra se otvara i prvi interaktivni pop up store u New Yorku i Los Angelesu!

Pop up store kao domišljati portal u Stranger Things svemir

stranger-things-treca-sezona-imdb-2

Za razliku od dosadašnjih pop up trgovina koje su funkcionirale kao fan storeovi, dvije novootvorene lokacije bit će potpuno interaktivne što znači da ćemo na određeni period doslovce zakoračiti u prizore i atmosferu iz hit serije. Pop up trgovine koncipirane su kao namješteni setovi ispunjeni raznim instalacijama kojima se posjetitelji mogu poslužiti. Uz rekvizite sa seta, prostor će vrvjeti različitim malim cornerima stvorenim za fotografiranje i stvaranje uspomena na teleportaciju u bogatu priču braće Duffer.

Na samom nas ulazu čeka mračna crvena prostorija koja podsjeća na kultnu početnu špicu serije. Nakon toga slijedi ulaz u dnevnu sobu obitelji Byers, ispunjene s prepoznatljivim šarenim svjetlima i abecedarijem kojim se Joyce (Winona Ryder) poslužila u prvoj sezoni, a tu je i retro telefon preko kojeg možemo čuti jezive pozive njezinog sina Willa u pomoć. U pop up trgovini nalazi se i prostor koji imitira Palace arcade, mjesto na kojem se svi klinci skupljaju kako bi igrali popularne igrice osamdesetih, tu je zatim namještena škola Hawkins High, ruski laboratorij i, naravno, omiljeni shopping centar u kojem su nastale neke od najboljih scena u posljednjoj trećoj sezoni serije.

Pop up trgovine prepune su prepoznatljivih lookova koje su glumci nosili i nostalgičnih predmeta iz osamdesetih, a ono najuzbudljivije: svakih dvadesetak minuta svjetla počinju titrati (upozorenje s kojima nas je serija već dobro upoznala), a zatim se cijeli prostor transformira u – Upside Down!

Ulaz posjetiteljima je potpuno besplatan i jedini je uvjet da ste rezervirali svoje mjesto na službenoj stranici pop up trgovine!

Foto: Stranger Things the Official Store

Učitati još
Zatvori