Kultna serija Stranger Things službeno počinje s razradom scenarija posljednje sezone
Kultna serija Stranger Things službeno počinje s razradom scenarija posljednje sezone

Kultna serija Stranger Things službeno počinje s razradom scenarija posljednje sezone

Globalni fenomen naziva Stranger Things od svoje prve epizode osvojio je publiku. Iako se na samom početku nije znalo hoće li uopće biti druge sezone već sada nam se sprema peta sezona, koja je ujedno i posljednja. Serija koja je započela kao avantura trojice prijatelja – Mikea, Dustina i Lucasa koji su bili u potrazi za svojim izgubljenim prijateljem Willom, polako se privodi kraju. Naime, nakon i više nego uspješne četvrte sezone, The Duffer Brothers krenuli su s kreiranjem epske završnice Stranger Things priče. Na Twitter kanalu naziva ‘Stranger Writers’ objavljeno je kako je službeno krenula razrada radnje za petu sezonu.

Serija koja je osvojila cijeli svijet

Prisjetimo se, Stranger Things smo prvi puta na malim ekranima gledali 2016. godine, a ubrzo nakon prikazivanja prve sezone Stranger Things je ujedno postala i jedna od najuspješnijih originalnih serija Netflixove produkcije. Svakog lika u ovoj seriji prati zaista intrigantna priča, a upravo to nas je i natjeralo da se toliko vežemo za njih. Nakon uspješne prve sezone, fanovi ove serije nisu ostali ravnodušni drugom ni trećom sezonom, a nakon gotovo tri godine pauze ovog ljeta napokon je stigao dugoiščekivani četvrti nastavak.

Točnije, prvi dio gledali smo u svibnju, dok smo grand finale sezone imali priliku gledati početkom srpnja. Malo je reći da nas je četvrta sezona naprosto oduševila, naše dojmove možete pronaći ovdje, a jedino što možemo reći jest da jedva čekamo posljednji nastavak ovog globalnog fenomena. Samo se ovog puta nadamo da nećemo morati dugo čekati završnicu ove svima omiljene serije.

Stranger Things

Foto: IMDb, Twitter

Učitati još
Zatvori