Glumačka postava Buffy ponovno se okupila za seriju fokusiranu na Spikea
Glumačka postava Buffy ponovno se okupila za seriju fokusiranu na Spikea

Glumačka postava Buffy ponovno se okupila
za seriju fokusiranu na Spikea

Na male ekrane u ožujku 1997. godina stigla je serija Buffy the Vampire Slayer (Buffy, ubojica vampira). Snimljena prema istoimenom filmu nastalom pet godina ranije, a u sedam sezona dostigla je kultni status te je nerijetko uvrštavana na liste najpopularnijih (teen) serija svih vremena.
Iz nje proizašla i serija Angel, koja se ubraja u najbolje spin-off naslove ikad kreirane, a premijeru će uskoro doživjeti nova audio serija u čijem je fokusu dobro poznati lik ovog serijala – Spike.
Serija Buffy

Premijera serije Slayers: A Buffyverse Story planirana je za 12. listopad na platformi Audible. Glavna uloga ponovno je povjerena Jamesu Marstersu, a svoje uloge reprizirat će i sljedeći članovi originalne postave – Charisma Carpenter, Anthony Head, Juliet Landau, Emma Caulfield Ford, Amber Benson, James Charles Leary i Danny Strong.

Radnja serije smještena je 10 godina od događaja koji su se odvili u finalu iz 2003. godine. Prema službenom opisu, Spike je otišao na tajni zadatak u Los Angeles u kojem sile tame nastoji uvjeriti kako se vratio svojim starim navikama. No, zadatak neće biti nimalo lak, a osim obuke nove štićenice, putevi će mu se ispreplesti i s dobro poznatim licima… put će ga tako odvesti i u paralelnu stvarnost u kojoj Buffy Summers nikada nije ni postojala…

Serija Buffy

U najavi projekta Slayers: A Buffyverse Story James Masters je rekao da je uzbuđen što se vraća u “Buffy svijet”  te da je pred slušateljima poznato, ali istovremeno i neočekivano putovanje.

Spomenuti projekt doista bi bilo sjajno vidjeti i na malim ekranima. No, s druge strane, šansi nema kada je u pitanju povratak originalne Buffy na male ekrane. Glavna zvijezda serije Sarah Michelle Geller izričito je naglasila kako je za nju ta priča završena. Ipak, podržala je oživljavanje serije novom glumačkom postavom.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori