Na Netflix stiže nova true crime serija od koje se ledi krv u žilama
Na Netflix stiže nova true crime serija od koje se ledi krv u žilama

Na Netflix stiže nova true crime serija
od koje se ledi krv u žilama

Kažu da život piše najzanimljivije priče, a mogli bismo reći da piše i one najstrašnije. O tome nam svjedoči nova dokumentarna serija u tri nastavka Sins of our Mother, čija je premijera na Netflixu zakazana za srijedu 14. rujna.

Novi true crime naslov donosi priču o Lori Vallow, bivšoj manekenki, uzornoj supruzi i predanoj majci te istaknutoj članici lokalne zajednice koja se premetnula u jednog od najokrutnijih ubojica u američkoj povijesti. Naime, njezine žrtve bile su vlastita djeca. No, što je to natjeralo naizgled uzornu ženu iz susjedstva na okrutna ubojstva koja su šokirala zajednicu?

Sins of our Mother

Što je Lori navelo na drastičnu promjenu?

Za sve je bio kriv jedan sudbonosni susret. Život Lori Vallow drastično se mijenja nakon upoznavanja s Chadom Daybellom, religijskim fanatikom opsjednutim krajem svijeta. Lori postaje zaluđena njegovim razmišljanjima i naukom o životu, a par ubrzo nakon susreta ulazi u vezu, koja 2019. godine biva okrunjena brakom.

Ulazak u bračnu luku ipak nije prošao bez kontroverzi, budući da su bivši partneri oboje protagonista stradali pod nerazješnjenim okolnostima. Bez brige, spomenuti događaji također su obrađeni u jednom od tri dijela serije.

Sins of our Mother

Zlodjela opravdala religijskim uvjerenjima

Lorine odluke uvelike su bile vođenjem vjerovanjem kako će 2020. godine uslijediti drugi Kristov dolazak i potencijali kraj svijeta. Vlastitu djecu percipirala je kao zombije koje valja ukloniti s lica zemlje, a svoju odluku temeljila je na religijskim vjerovanjima.

Predstavljeni tekst predstavlja tek kratki uvod u priču koja donosi niz potresnih svjedočanstava, šokantnih trenutaka i zaprepašćujućih podataka.

Sins of our Mother

Ipak, priča još nije dobila svoj formalni završetak. Pravda još uvijek nije zadovoljena, a novo suđenje za okrutno ubojstvo 17-godišnja kći Taylee i 9-godišnjeg sina Joshue zakazano je za početak 2023. godine.

Dokumentarna serija Sins of our Mother djelo je redatelja Skya Borgmana, autora hvaljenih kriminalističkih dokumentaraca Abducted in Plain Sight i Girl in the Picture. Ovaj podatak nam sugerira kako je pred ljubiteljima true crime žanra još jedan sjajan naslov. Trailer donosimo u nastavku:

Foto: imdb, Profimedia

Učitati još
Zatvori